sábado, octubre 27, 2012

LA PREVIA PER JAUME ROLLAN, BALAGUER - SANTBOIÁ 3ªDIV.G5

Balaguer-Santboià.
Avui a les 17h s´avança el partit entre els de la Noguera i el Santboià. El Municipal de Balaguer sempre ha estat un feu molt difícil pel Santboià, què cal recordar què va vencer l´any de l´ascens després de quasi 20 anys sense fer-ho.

L´equip local ara entrenat pel mític Juanjo Tenorio, jugador del Balaguer fins quasi els 40 anys, i més de 20 al club, està en una situació delicada a la taula classificatoria. La crisi econòmica ha reduit molt el presupost i així l´equip manté pocs jugadors carismàtics. Això si continua l´ex primera divisió, Xavi Gràcia i ha tornat el golejador Iban Parra.
Els de Miguel López tenen l´opció de posar-se més aprop dels tres primers classificats i haurien de mirar de sumar els tres punts. Recolçats per l´autocar del Santboià amb forces aficionats i cotxes particulars, el Santboià treurà un equip estelar per fer front als de la Noguera, què tenen com a fidel aliat les petites mides del camp i un públic minoritari però molt sorollós i què molts cops fa què les decisions arbitrals siguin casolanes.
 Com què el partit de la jornada 9 ja és va jugar enfront el Vic, empat a cero gols, ara diumenge día 4 toca anar al camp del segon classificat, l´Olot què entrena un vell conegut jugador dels 90, Rodri. Aquest davanter centre va fer la primera promoció del Santboià en la seva ètapa al club aleshores entrenat per Josep María Gonzalvo.

(Jaume Rollan)

No hay comentarios:

Publicar un comentario