sábado, diciembre 15, 2012

PREVIA JUPITER & SANTBOIA

Fran Erencia (Jugador del F.C.Santboia)
Aquest diumenge a les 12h, al Municipal de la Verneda, torna un dels clàssics de sempre.
El Jupiter de Juanjo García, porta 4 partits sense perdre i tot i està en zona de descens, només a un punt de la salvació. Té sancionat a Serrano i el seu home més perillós és l´alt davanter centre ElJhadi.
Equip què acaba de pujar a 3ª, i què en el seu camp, de petites dimensions, és difícil de batre.
El Santboià tindrà l´estrena a la banqueta del fins ara preparador físic, Mark Villalonga i Corominas què agafa l´equip després del cessament de Miguel López i Ángel Blanco. Aquest jove maresmeny de 36 anys té el doble repte de guanyar partits i fer què l´equip sigui una pinya. Mark té una provisionalitat en el carrec què sería molt bo què fos acabant la temporada i si és possible en zona de promoció. El fins ara director tècnic, Manolo Muñoz, farà la tasca també de segon entrenador. A només 5 punts del quart classificat, els de Sant Boi, què han viscut unes setmanes difícils, són favorits per endur-se els tres punts.
Amb només 18 jugadors al planter, és molt possible què l´onze inicial sigui el típic, però amb alguna variació en la zona del centre del camp, a on Kevin i Joel podrien estar d´entrada, ó també tenir una estona en el segon temps.


(Jaume Rollan i Ferrer.)

No hay comentarios:

Publicar un comentario