domingo, marzo 24, 2013

LA PREVIA SANTBOIÁ & OLOT

Aquest diumenge el Santboià rep al gran lider de la categoría, la U.E. Olot. Els de la Garrotxa estàn fent una temporada impressionant amb uns números de campió. Tenen ja 62 punts, amb 19 victories, 5 empats i només 4 partits perduts. Després de la marxa del mister, Rodri, ex-jugador del Santboià, semblava que l´equip entraría en una fase de desconcert, però l´arribada del nou tècnic, Julio Bañuelos no ha canviat quasi bé res. Un equip molt compensat en totes les seves linees, i amb un jugador clau com Carlos Martínez, pichichi de la categoría amb 20 gols. 
El Santboià per fí va guanyar un partit, i així Quim Ayats en el seu retorn suma la seva primera victoria. Va ser al Municipal de Vic, a on el Santboià va ser molt efectiu, i ara amb 37 punts està en la zona tranquila de la taula classificatoria.
Per aquest partit, el mister vigetà perd a Del Moral per sanció. Els lesionats com Isaac, Dani Iglesias, Bolaños i Álex no estaràn, i si és possible el retorn de Fran Erencia. 
En resum, un partit que sembla fàcil per l´Olot no ho serà, i és que el Santboià és mostra millor quan juga amb equips de la zona alta de la taula classificatoria. Amb la motivació de la victoria a Vic i el suport dels aficionats locals, els d´Ayats han de fer bo el factor camp, i donar una alegría a uns socis que porten una temporada de patiment i de dubtes.  

Jaume Rollan i Ferrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario