domingo, marzo 10, 2013

LA PREVIA SANTBOIA & BALAGUER

En el Joan Baptista Milà de Sant Boi, avui a les 12h, partit entre dos equips en hores baixes. El Santboià, ara dirigit per Quim Ayats, només va poder empatar a Palamós, i el Balaguer va perdre a casa enfront un rival directe, el Vilafranca. 
El Santboià és troba a 9 punts de la promoció, i sembla molt lluny d´arribar a assolir la quarta plaça. Amb el retorn de Jaime, i el molt possible de Javi Calvo i Erencia, els d´Ayats tenen les baixes del porter Segovia, el capità Isaac i el migcampista Álex, aquest darrer malhauradament podría ser per la reste de la temporada. 
Els de la Noguera, amb només 20 punts, són cuers amb 3 victories. Ara bé estàn a 4 punts de la salvació què ara té el Júpiter. El mister Juanjo Tenorio, mític ex-jugador que va arribar a jugar quasi fins els 40 anys, té un conjunt desequilibrat amb una barreja de joves i de veterans. Això si és un bloc molt lluitador, dur i què no posarà les coses gens fàcils, i les estatistiques ho diuen. El Balaguer és un visitant que treu bons resultats a Sant Boi. 
En fí, partit desigual en que els de Quim Ayats haurien de guanyar amb certa comoditat, i un Balaguer cuer però no enfonsat en la classificació que ho donarà tot per treure com a mínim un punt de l´estadi.
 
Jaume Rollan i Ferrer.
Col.laborador de la Penya Serol Santboià

No hay comentarios:

Publicar un comentario