sábado, febrero 23, 2013

LA PREVIA SANTBOIÁ-CASTELLDEFELS

Avui a les 17h, s´avança el derby del Baix Llobregat entre Santboià i Castelldefels.
Els locals tenen la gran novetat del nou mister, l´històric Quim Ayats. Ayats va ser el tècnic que va portar al Santboià, 102 anys després de la seva fundació, a la 2ªB.
Després de les dues derrotes a Terrassa i Manlleu, Mark Villalonga ha estat cesat i és desvincula del club. Ara el Santboià a 6 punts de la promoció té el repte de començar a guanyar partits i escurça les diferències.
L´estrena de Ayats serà amb baixes importants, com els sancionats Javi Calvo i Heredia, i amb els dubtes de jugadors com Isaac, Erencia ó Collado.
Els visitants és troben en una situació delicada a la taula classificatoria, i han de fer bona la victoria del diumenge enfront un rival directe com el Vilafranca.
El ex del Santboià de l´ascens i la 2ªB, Josué és una de les darreres incorporacions, i també s´hi troba el porter Marc Ramírez que va començar la temporada amb el Santboià. Amb un equip un pel desequilibrat, amb el jugador més veterà de la categoría, en Jorge Sánchez amb quasi 40 anys, els visitants necessiten sumar si no volen caure de nou en zona de descens directe a 1ª Catalana.
En fí, derby desigual el que és jugarà demà al Joan Baptista Milà de Sant Boi, i que te com a gran novetat el retorn d´en Quim Ayats a la banqueta i a la direcció tècnica del primer equip.

Jaume Rollan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario