sábado, febrero 02, 2013

LA PREVIA SANTBOIÁ-VILAFRANCA

El Santboià rep demà, a les 12h, el Vilafranca, en el municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi.
L´equip local, molt irregular, no hauría de tenir gaires problemes en guanyar a un Vilafranca en zona de perill ja què és troba a un punt del descens directe. 
Els de Mark Villalonga que venen de sumar un bon punt a Figueres, tenen l´alta del sancionat Jordi Martínez, però l´extrem Collado encara té un partit de sanció. Aquest jugador ha estat cridat per Almendros per la selecció catalana amateur.
Hi han jugadors tocats què a darrera hora podrien entrar en l´onze inicial ó estar a la banqueta. La gran novetat és el retorn del sirià Aiham, què va donar molt bona imatge la temporada passada. Aquest ràpid davanter és explosiu i té un molt bon llançament, sobretot en faltes directes. 

El Vilafranca entrenat pel mític Puchi és un equip molt mermat per les baixes de bons jugadors. L´economía de l´entitat penedessenca ha fet què el club hagi incorporat jugadors de perfil baix, però molt treballadors i motivats. L´últim fixatge ha estat el de l´ex davanter del Santboià, Marc Masip, què jugava a 1ª Catalana amb l´Horta. 
Conjunt fort què segur que farà un partit de contenció i és multiplicarà per com a mínim sumar un punt. 
Recordar què a l´anada el partit va acabar amb un just repartiment de punts (0-0). 
El màxim golejador de l´equip és Puchi amb sis gols.

En fí, partit entre dos històrics del fútbol català, i malgrat què en teoria és un partit desigual a on el Santboià només li val la victoria (després té dos desplaçaments de nivell a Terrassa i Manlleu), el Vilafranca amb el seu joc directe i contundent posarà les coses molt difícils als de Villalonga.

Jaume Rollan i Ferrer.
Col.laborador de la Penya Serol Santboià.
Analista esportiu

No hay comentarios:

Publicar un comentario