domingo, enero 27, 2013

LA PREVIA FIGUERES & SANTBOIÁ

Partit molt interessant el que avui, a les 16h30m, és jugarà a Vilatenim. Un Figueres invicte a casa des de fa quasi un any, enfront un Santboià que necessita la victoria per no perdre posicions amb el quart classificat. 
Els d´Arnau Sala, molt compactes en totes les seves linees, acaben de perdre el seu golejador, Marc Mas amb dotze gols. Aquest davanter ha fitxat pel Sant Andreu de 2ªB. Com a eix de l´equip, els empordanesos tenen l´ex del Santboià, Guillem Cornellà, una peça clau de l´esquema de Sala. 
Mark Villalonga què té dos baixes claus per sanció, Collado i Jordi Martinez, té també jugadors amb problemes fisics, i així fins el darrer instant és difícil de saber quin onze presentara el Santboià. 
La promoció és a cinc punts, la marca el Rubi, i el Figueres té quatre punts més que el Santboià. Així doncs, tot el que no sigui sumar serà pèsim per les aspiracions dels visitants. 
En resum, després de molts anys per la desaparició del Figueres com a club, demà torna un dels clàssics més potents què hi poden haver a l´actual 3ª. I és que un Figueres vs Santboià és una lluita d´històrics del fútbol català
.




Jaume Rollan i Ferrer. 
Col.laborador i analista esportiu de la Penya Serol Santboià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario