sábado, enero 12, 2013

LA PREVIA ,,, SANTBOIÁ - GAVA

Dema, a les 12h, és jugarà en el Joan Baptista Milà de Sant Boi, el darrer partit de la 1ª volta. 
És el derby del Baix Llobregat, Santboià - Gavà, què és el primer ja què el diumenge vienent tenim un atractiu Santboià-Cornellà.
Bé el Santboià, què porta unes setmanes mogudes, ha tornat a incorporar jugadors, com el porter Quintanas, cedit pel Girona, i el davanter centre, ex del Prat, Pedro Garcia. 
Al porter Jaume Albert i al davanter Cristian Fernández sel´s hi donat la baixa per raons tecniques.
Son baixa per sanció, Heredia i Álex. 
Així, vist el panorama, és molt possible què Bolaños ocupi la plaça d´Heredia i Kevin entri al migcamp. En punta, Pedro Garcia podría ser titular i Jordi Martínez baixaría a la mitjà punta. 
El Gavà, anomenat Low Cost, per les carències economiques, té tots els jugadors disponibles. Així el tècnic, Albert Poch farà jugar l´equip tipus. Assenyalar què el gavanencs estàn a dos punts del descens i només han guanyat quatre partits, i com a visitant tenen unes estadistiques molt fluixes.
 
Prova de foc pels locals, que venen de perdre amb la Gramenet i només varen sumar un empat a Nou Barris enfront la Montanyesa. Els anims dels aficionats locals estàn tensos per la marxa de l´equip i la succesió de canvis de tota mena en l´estructura del grup. 
Tot el què no sigui guanyar, serà un pas enrere pels de Mark Villalonga què no és pot permetre un altre ensopegada. 


Jaume Rollan i Ferrer. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario