domingo, enero 20, 2013

LA PREVIA SANTBOIÁ - CORNELLA


En el primer partit de la 2ª volta, un derby apassionant entre Santboià i Cornellà. 
La directiva del Santboià ha fet una campanya promocional del partit, intentant què el Municipal Joan Baptista Milà s´ompli per animar als de Sant Boi, enfront un Cornellà molt potent què està fent una gran temporada, i és un dels ferms candidats a jugar la promoció d´ascens.
Els locals necessiten guanyar a un rival directe, ja què el proper diumenge hi ha un desplaçament clau a Figueres. Aquests dos partits poden marcar el devenir dels de Mark Villalonga a la lliga. 
Del possible onze inicial, és quasi bé segur l´entrada de Erencia com a central, i la d´Alex Fernández en el migcamp. L´incognita serà si Bolaños farà el doble pivot amb Heredia. 
El Cornellà és un rival molt equilibrat, què no té punts febles en cap de les seves linees. D´aquesta regularitat, els verds estàn en una situació de privilegi a la taula clasificatoria. 
Com a nota més destacada el retorn de l´ex Santboià, Jose, un central de luxe per un Cornellà de molt nivell.
 
Així doncs, prova de toc per un Santboià què no acabar de jugar bé, i què en els seus partits té moltes llacunes. El Cornellà és un bloc ben armat i si els locals no fan un partit notable, tindran opcions per endur-se la victoria. 
Partit clau pels de Sant Boi, i els visitants amb un coixí de marge esperaren les seves opcions per mirar de sumar punts. 
Demà doncs, bona matinal de fútbol al fantàstic estadi del Joan Baptista Milà, què pot tenir en el públic un estimul més al estar el camp plé, i deixar de veure els estadis cada cop més buïts de seguidors.



Jaume Rollan i Ferrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario