domingo, febrero 10, 2013

LA PREVIA TERRASSA - SANTBOIÁ

En l´olímpic de Terrassa, avui a les 17h partit entre els egarencs i el Santboià.
Abans de començar la temporada, el Terrassa de Miki Carrillo sortía com el gran favorit per ser el primer classificat del grup. Això no va ser així i els de Terrassa van fer un inici pèsim colocant-se durant varies jornades en darrer lloc i després en zona de descens a 1ª Catalana. Ara ja són a la part mitja-alta i tenen l´opció de lluitar per la 4ª plaça.
Els de Miki Carrillo són un planter de 2ª, i l´adaptació a la 3ª s´està fent molt complicada. Com a jugador conegut, l´extrem Montero què va ser un dels jugadors de l´ascens a Tudela per part del Santboià.
Els de Mark Villalonga tenen dos compromisos claus, el del Terrassa i l´altre sortida a Manlleu. És senzill pensar que l´evolució de l´equip passa per treure bons resultats en aquests desplaçaments de nivell.
A nivell esportiu, el Santboià recupera quasi tots els jugadors lesionats menys Collado què segueix tocat. Així de l´onze inicial que va guanyar in extremis al Vilafranca és possible que hi hagin pocs canvis. El tènic podría repetir al.lineació però hi pot haver l´entrada de Aiham si li vol donar més pes a l´atac santboià.
Cal recordar que la temporada passada el Santboià ja va guanyar a l´olímpic per 1-2 en un gran partit dels homes que aleshores dirigia Miguel López, i que així va treure tres punts de prestigi per seguir lluitant per jugar una promoció que finalment no és va assolir.
En fí, excel.lent partit a priori entre dos equips dels cridats a lluitar per la plaça que queda en joc, ja què tant Olot, Cornellà i Europa tenen tots els números per entrar entre els tres primers


 


Jaume Rollan i Ferrer.
Col.laborador de la Penya Serol Santboià.
Analista esportiu del fútbol català.

No hay comentarios:

Publicar un comentario