sábado, febrero 16, 2013

LA PREVIA MANLLEU & SANTBOIA

A terres d´Osona demà, a les 16h 30m, és juga un partit clau per ambdós equips.
Només separats per tres punts a la classificació, 36 del Manlleu per 33 del Santboià, qui guanyi haurà fet un pas de gegant per assolir la promoció d´ascens. El Santboià és el més necessitat i si surt derrotat quedarà lluny de la possibilitat de ser el quart classificat.
Els locals tenen una peça clau que mou tot l´equip; és Baruc Nsue, l´internacional amateur català. Aquest excel.lent pivot ofensiu porta tot el joc d´atac i també és un molt bon golejador. Així doncs les prestacions dels osonencs passen en part per en Baruc.
El Manlleu és un equip equilibrat que porta ja varies temporades amb molt de nivell a 3ª, jugant la temporada anterior la promoció d´ascens a 2ªB per posar un exemple proper.
De l´equip, cal destacar també el lateral Ramon Masó, ex del Santboià de 2ªB.

Els de Mark Villalonga, que van perdre enfront el Terrassa un partit dels que és difícil d´entendre la derrota després de dominar i fallar un penal i varies ocasions de gol amb empat a zero.
Aquest dijous van jugar un amistós amb l´Hospitalet de 2ªB, amb 2-5 al marcador pels visitants. Del partit queda clar que demà Villalonga sortirà amb un equip defensiu, amb tres centrals i amb molta acumulació de jugadors al migcamp.
A priori no sembla la millor decisió enfront un Manlleu que fa bon fútbol i que no és gens especulatiu. Així el clàssic 4-3-3 sembla el més adient, perquè cal recordar de nou que els de Sant Boi necessiten guanyar i per tant han d´arriscar si no volen tornar a patir un altre derrota.
En fí, el tècnic és el que mana, i cal confiar que l´esquema s´adapti al camp i al joc del Manlleu.

En resum, el Santboià té demà una prova decisiva que ha de tirar endavant si no vol perdre l´estela dels quatre primers. Amb l´arbitratge de la col.legiada Anna Zardaían López, els locals amb una afició molt cridanera i que fa del Municipal un fortí, partit de luxe entre dos dels millors equips de la categoría.


Jaume Rollan Ferrer.
Col.laborador de la Penya Serol Santboià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario