domingo, mayo 12, 2013

LA PREVIA SANTBOIÁ & MONTAÑESA

Foto: F.C.Santboiá,Javi Calvo
Aquest diumenge, en el Joan Baptista Milà de Sant Boi, a les 12h, penúltim partit de la temporada de lliga que enfronta el Santboià enfront l´equip de Nou Barris, la Montanyesa.
Els locals, que varen tornar a perdre aquest darrer diumenge a Can Peixauet davant la Gramanet, tenen a priori la salvació garantida. Ara bé, necessiten un punt per sortir de qualsevol risc en cas de descens del Prat i que cap equip de 3ª fes l´ascens a 2ªB. 
La dinámica dels d´Ayats està sent pésima, i amb 40 punts, el millor és acabar la temporada i fer balanç d´un any que passarà a la historia com dels pitjors en la centenaria vida del club. 
Del posible onze inicial, és segur la baixa del davanter Pedro Garcia i en Ayats té que fer un equip més competitu si vol com a mínim treure un empat i deixar la temporada finiquitada. 
Els de Manolo González arriban a Sant Boi amb moltes urgencies. La Montanyesa, un equip humil i en una temporada molt fluixa, amb només 7 victories i sent l´equip menys golejador de la categoría amb només 29 gols, és trova només dos punts per sobre del descens que marca el Júpiter. 
En fí, partit entre dos equips amb dinàmiques molt negatives, a on els visitants si juguen molt i els locals han de fer els deures i donar una alegría a uns aficionats que és troben molt descontents de tot el que ha passat en aquesta temporada molt atípica. 


Jaume Rollan i Ferrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario