domingo, mayo 05, 2013

LA PREVIA GRAMA & SANTBOIÁ

Aquest diumenge és juga, a les 11h 45m, a Can Peixauet, el partit entre la Gramanet i el Santboià.
Els locals, que ja estàn salvats, són els "reis" de l´empat. Els colomencs sumen 19 empats, i també han guanyat només 8 partits i n´han perdut els mateixos. És un equip molt poc golejador, 31 gols, però què també en rep molt pocs, 32.
Després de guanyar aquest dimecres a Vilafranca per 1-2, amb gols de Pedro Bravo (Pedrito), els locals amb molts problemes econòmics són un altre any més equip de 3ª. 
I com ja s´ha dit, l´ex del Santboià, Pedrito és un referent en atac. Aquest esquerrà que és format a la pedrera del Santboià, ja forma part de la història ja que és un dels membres de l´ascens a 2ªB. 
Els d´Ayats venen d´una altre desfeta enfront el Júpiter. El Santboià va perdre amb un equip que feia cinc mesos que no guanyava com a visitant. 
Aquesta derrota fa que els santboians hagin de sumar per no caure en més problemes del que ja tenen. L´imatge del joc i l´actitud dels jugadors és molt preocupant i l únic positiu és que manquen tres jornades i el Santboià té quasi la salvació garantida. 
L´ex de la Gramanet, Pedro García, ara a les files del Santboià, serà la baixa més important dels visitants en atac. Aquesta baixa és molt possible que vagi també amb la del "cueta", Jordi Martínez, màxim golejador santboià amb onze gols. 
En resum, una Gramanet que ja està salvada mirarà de donar una alegría als seus fidels seguidors, enfront d´un Santboià que ha de guanyar i deixar el campionat finiquitat. 

Jaume Rollan i Ferrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario