martes, abril 30, 2013

LA PREVIA SANTBOIÁ & JUPITER

Aquest dimecres día 1 de Maig, tenim jornada a la 3ª divisió. Serà la nº 35, i el Santboià rep al Júpiter a les 17h en el Municipal del Joan Baptista Milà de Sant Boi.
Els de Quim Ayats van sumar un bon punt a Rubí, i afronten aquest partit amb l´esperança de que una victoria pot suposar la permanència ja garantida al campionat. 
Amb l´important baixa del "pichichi" Jordi Martinez per lesió, els locals han de fer bo la superioritat entre ambdós equips, tot i que els de Sant Boi juguen a casa un partits molt irregulars darrerament. 
Com a recordatori, a l´anada amb l´estrena a la banqueta de Mark Villalonga, el Santboià va guanyar a la Verneda de forma clara. 
El Júpiter és troba en zona de descens, amb només 30 punts, a 4 de la Montanyesa. Tot i guanyar aquest diumenge al Vilafranca per 3-0, els barcelonins ho tenen molt difícil per seguir a 3ª. Com a dada estadistica molt negativa, el Júpiter és, després del Balaguer l´equip que encaixa més gols, 54, i té com a golejador al Eljadhi que ha fet quasi la meitat dels gols dels visitants. També com el Balaguer, cuer de 3ª, i equip de 1ª Catalana, ha perdut 18 partits. 
Així doncs, a priori partit desigual a on els locals haurien de guanyar amb solvència a un Júpiter que patirà molt per continuar un any més a 3ª. 


Jaume Rollan i Ferrer
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario