viernes, abril 05, 2013

LA PREVIA F.C.SANTBOIÁ & C.E.EUROPA

RAFA LEVA FC.SANTBOIÁ/ASCENSO A 2ªB
Aquesta jornada, tindrà en el Joan Baptista Milà de Sant Boi, un partit entre dos dels clubs amb més història del fultbol català, com són el Santboià (1908) i l´Europa (1907).
El Santboià arriba a aquest partit en quasi tots els deures fets. Està a la zona tranquila de la classificació i ara només té la motivació de sumar i guanyar per quedar el més amunt possible. Després de la derrota a la Pobla, els d´Ayats han de fer un bon partit per donar un altre alegría a una afició que està passant una temporada amb molt decensís. 
El lateral Jaime és baixa al caure lesionat a la Pobla. És molt possible el retorn d´Isaac, Erencia.
L´Europa de Pedro Dólera està fent un rush final impressionant. Amb 63 punts, i només tres partits perduts, els graciencs estàn en gran forma. Tenen al mític, Rafa Leva com a "Zamora" de la categoría, i és un bloc experimentat i molt competitiu. En la davantera hi juga l´ex del Santboià, Dani Romero. 
Per l´Europa és vital guanyar ja que està en joc la 1ª plaça del campionat, que té el premi de tenir una promoció més senzilla. 
En l´anada, en el Nou Sardenya, el Santboià va perdre per 2-1, després d´avançar-se amb gol de Jordi Martínez a la 1ª part. 
En fí, bon partit a priori el que veurem aquesta jornada i també és sempre emotiu el retorn de Rafa Leva a Sant Boi, on és considerat un dels idols per l´afició local que sempre el tindrà com a referent al haver estat el porter de les promocions, tres, i de l´ascens amb el penal aturat a Tudela. 


Jaume Rollan i Ferrer

No hay comentarios:

Publicar un comentario