domingo, abril 28, 2013

LA PREVIA RUBI & SANTBOIÁ

FOTO: GALERIA DEL FUTBOL CATALAN
Aquest diumenge, a les 12h, a Can Rosès, s´enfronten Rubi i Santboià. 
L´equip local que durant un bon nombres de jornades va estar fregant l´opció a la quarta posició de promoció, ara veu com amb 42 punts ja té no quasi bé opccions a lluitar per la promoció. 
Així és un equip que juga sense pressió i que d´aquí a la fí de temporada pot competir amb els "deures" fets i sense cap mès anhel que cada el més amunt possible a la taula classificatoria.
El Santboià, després de la nova "batacada" enfront el Vilassar, necessita guanyar per sortir d´aquesta dinàmica negativa i consolidar per fí la categoría.
Els d´Ayats no estàn salvats, ja que el fet de que el Prat a 2ªB està en posicions d´optar a baixar, fa que si no puja cap equip a 2ªB, baixarien 4 equips, i doncs té que sumar per veure com els problemes marxen.
Després de la pèsima imatge dels locals, cal confiar que els jugadors tirin endavant un projecte que ha estat caòtic amb un equip fet per jugar la promoció i que ara pateix per sortir dels llocs de perill. 
En fí, setmana de 3 partits, ja que el dimecres 1 també hi ha competició, el Jupiter a casa, i un partit que hauría de ser més intens pels santboians que és juguen els punts i recupera el prestigi llargament perdut.


Jaume Rollán i Ferrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario