domingo, abril 21, 2013

LA PREVIA SANTBOIÁ & VILASSAR DE MAR

Aquest diumenge, amb el nou horari d´estiu, a les 17h, juguen al Joan Baptista Milà de Sant Boi, el Santboià i el Vilassar de Mar. 
Els locals venen de perdre 3-4 amb la Rapitenca en un partit marcat per les expulsions, el joc brut i un resultat del tot injust per un Santboià que va rebre un gol de penal, injust, en el minut 90. 
Ara els de Quim Ayats en baixat fins el dotzè lloc de la classifiacació amb els 39 punts que tenien. 
En el capitol de baixes, doncs la de Pedro Garcia expulsat a la Ràpita i dels lesionats amb la possible tornada d´Isaac i Fran Erencia. 
Els del Maresme, entrenats per Manel Moyà, van arrencar un punt al Vilafranca ja que anaven perdent per 0-2. Abans de enfrontar-se al Santboià, en la jornada nº 33, tenen 33 punts i quatre per sobre del Vic que marca el descens. 
El Vilassar necessita sumar més punts, ja que a més de tenir una renda baixa, també pot ser perjudicat per algún descens d´un equip català de 2ªB, com podría ser el Prat, i no compensat per cap ascens a la categoría de bronze del fútbol estatal. 
Del planter, doncs destacar l´ex davanter del Santboià, en dues ètapes, Joan Molina. Aquest il.lustre veterà és el killer dels maresmencs, i un jugador molt estimat pels aficionats locals.
En resum, partit entre dos equips necessitats de punts, a on els locals amb una victòria podrien tenir assegurada la seva permanència a 3ª, i un Vilassar que juga cada diumenge una final per no caure al "pou" de la 1ª Catalana.


Jaume Rollan

No hay comentarios:

Publicar un comentario