sábado, febrero 08, 2014

JORNADA 24 LA PREVIA SANTBOIÁ & POBLA DE MAFUMET

OSCAR F.C.SANTBOIÁ
En el Joan Baptista Milà de Sant Boi, a les 12 del migdia partit entre Santboià i Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona.
Els locals, que venen de sumar un nou empat a Manlleu, han de guanyar si ó si per sortir de la zona baixa de la classificació. Amb 25 punts, els d´Alberto Fernández no poden ensopegar més, i calen victòries per no patir fins les darreres jornades. Per aquest partit és baixa el mític Javi Heredia, què podría tenir una greu lesió. Així caldrà cercar un nou pivot, i l´escollit hauría de ser Kevin. 
Bon debut de Sergio Noche en la posició de central esquerrà fent un bon duet amb Dani Iglesias, uns dels jugadors més en forma de l´equip. 
L´altre andalús, el també central, Rafael Carmona "Fali", ja està a disposició del mister. 
De l´onze inicial, si el fútbol fos lògic, pocs canvis, però amb l´estil del mister Alberto Fernández, qualsevol variant és possible, i és que el Santboià no troba un onze tipus que jugui de manera regular. 
Els visitants, equip filial atípic del Nàstic, doncs amb 33 punts és a la zona traquila de la classificació. Venen de perdre 0-1 amb el Cornellà i d´un empat a 1 a Masnou. 
Aquest jove equip, amb algún veterà per donar-li més potencial, fa bon fútbol, però és cert que pateix com a visitant per la seva inexperiència. El mister, Ivan Moreno té un equip que aporta bona classe i que sempre fan transicions defensa-atac amb bona circulació de pilota. 
En l´anada, els de la Pobla varen guanyar per 2-0 al Santboià, en un partit molt fluix i que els locals amb ben poc en van tenir prou per sumar un triomf. 
De nou doncs partit d´infart pels vermells que després van a Figueres en un partit que pot marcar el devenir del Santboià en aquesta lliga. Els tarragonins necessiten guanyar per acostar-se a la zona noble, i així tenir unes mínimes opcions de lluitar per la quarta plaça que dona opció a fer la promoció d´ascens. 
En fí, nou examen per un irregular Santboià que veu com passen les jornades i el fantasma del descens no desapareix. 


Jaume Rollàn i Ferrer.
Grup Penya Serol Santboià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario