domingo, enero 26, 2014

JORNADA 22 LA PREVIA SANTBOIÁ Vs CERDANYOLA

Javier Heredia (Chincheta) Foto (Angel Guerra)
En la jornada 22, en el Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi, partit entre dos equips amb problemes per intentar no baixar a 1ª Catalana. 
Els locals, cridats en teoría ha ser entre els millors, ara sumen 23 punts i s´enfronten a un rival directe, el Cerdanyola del Vallès, que en la 1ª volta ja va guanyar als d´Alberto Fernández per 1-0, gol de Francis al darrer minut de partit.
Per aquest matx el tècnic té les altes de Cristian Valle, que retorna al Santboià. Valle és un lateral esquerrà de 23 anys que haurà de competir amb Márquez per un lloc en aquesta difícil posició. L´altre incorporació és la d´Oscar, davanter cedit al Súria i que ocupa la fitxa del retirat Jordi Martínez. 
Sense els jugadors AFE, Miki Massana i Alberto Manga, i amb el bon resultat d´empat al camp de l´Europa, lider del grup, és molt probable que Alberto Fernández no faci canvis. 
També com a nota negativa, Jerson Bosch ha deixat la disciplina del club. Aquest central, que va venir al Santboià amb Massana i Manga ha estat, com els seus companys ara en "atur", molt per sota del nivell esperat. 
Al Santboià li cal fer bo el punt al Nou Sardenya si no vol tornar a caurà en posicions més compromeses.
El Cerdanyola de Toni Carillo, 200 partits i sis anys amb aquest modest equip és el lògic per un dels pressupostos més baixos de la categoría. Fins fa poc, és mantenien a la zona mitja. Ara dels darrers 15 punts només han sumat 1. Té com el Santboià, 23 punts i és un equip nou a 3ª i per tant ha de patir per no baixar. 
El Cerdanyola no té jugadors amb nom, però si un conjunt equilibrat i lluitador que mirarà de donar la sorpresa a Sant Boi. Com un dels jugadors de més nivell, Uri Serra, que va començar la temporada amb el Santboià, però per motius laborals va marxa al Cerdanyola. 
En fí, partit desigual a on, tot i les baixes, el Santboià té millor planter que el Cerdanyola, però que després cal demostrar-ho en el partit, i l´exemple de l´anada amb la victòria in extremis dels locals, fa pensar que no serà un matx fàcil per un Santboià irregular en tota la temporada. 


Jaume Rollàn i Ferrer.
Penya Serol Santboià

No hay comentarios:

Publicar un comentario