sábado, enero 04, 2014

JORNADA 19 LA PREVIA SANTBOIÁ & GAVA

Foto (Penya Serol Santboiá)
Aquest diumenge retorna el fútbol al Joan Baptista Milà de Sant Boi amb el derby entre el F.C. Santboià i el C.F. Gavà, a l´horari habitual, les 12h del migdia.
Darrer partit de la 1ª volta i primer d´aquest 2014. Dinàmiques semblants de dos equips que és troben en la zona baixa de la classificació. 
Els d´Alberto Fernández han entrat en un altre espiral de mal joc i per tant derrotes, com la de Nou Barris enfront la Montanyesa en un partit que els vermells guanyaven i van veure com en tres minuts, els locals feien dos gols per eixugar el de Jordi Martínez. 
Així, i els números són clars, els de Sant Boi tenen 18 punts i estàn en el lloc setzè de la taula. Això vol dir que tenin en compte els possibles descensos de 2B, la posició del Santboià és certament preocupant. 
Per aquest important partit, els locals no poden comptar amb Joan Luque ni Pedro Bravo. Així el fixatge del jove Pedro Bilbao, procedent de la Gramenet, podría tenir minuts en la punta d´atac. 
Del possible onze inicial, és tota una quimera, ja que el retorn del central Dani Iglesias pot fer que Javi Calvo no entri a l´onze inicial ó passi al lateral dretà. També hi ha dubtes a la porteria, ja que Plancheria no està fent bons partits i Hugo podría retorna a la titularitat. 
El migcamp sembla més clar amb Libo, Miki Massana i Manga, i els davanters fixes són Jordi Martínez i Eloi Fontanella.
El Gavà d´Albert Poch, quarta temporada a l´equip, és disetè a la classificació amb 17 punts, un menys que el Santboià. Els gavanencs ja han baixat molt el presupost i tenen un equip molt jove i inexpert. Han incorporat a Biyong (ex-Montanyesa) i el central Blanchart (ex-Rubí). Per lesió tenen les baixes de Zurita, Uri i Juanito. Està sancionat Juli.
La dinàmica del Gavà és la lògica d´un conjunt amb moltes limitacions, i que ha de lluitar per no baixar a 1ª Catalana. El jove mister Albert Poch, ex jugador del Santboià, té un repte molt difícil i és d´agraïr tenir un equip, quasi de juvenils, en una categoría competitiva com és la tercera catalana. 
Tenin en compte, el teòric nivell superior del Santboià, amb un equip potent i experimentat, la victòria hauria de ser pels d´Alberto Fernández, ara bé no val a badar i cal tenir respecte per un Gavà lluitador que no posarà les coses fàcils a un Santboià que porta una trajectoria decebedora. 
En fí, derby descafeinat entre dos equips que estàn en hores baixes, i que sobretot els locals, que diumenge día 12 reben de nou al Municipal al Castelldefels, tenen l´obligació de sumar els tres punts si no volen caure al pou del descens directe. 


Jaume Rollan i Ferrer.

Exclusiva per la Penya Serol Santboià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario