sábado, diciembre 21, 2013

JORNADA18 LA PREVIA C.F.MONTANYESA Vs F.C.SANTBOIÁ

En el darrer partit de l´any, i penúltim de la 1ª volta, s´enfronten Montanyesa i Santboià. El matx començara a la "bombonera", Municipal de Nou Barris a les 12h d´aquest diumenge día 22.
Els locals, entrenats per Manolo González, al perdre aquest passat diumenge a casa enfront el Rubí, han sortit de les plaçes de promoció i ara tenen 30 punts. Tot i així, molt bona campanya dels de la "Monta" amb un equip modest però competitiu. La Montanyesa té en el seu camp un autèntic fortí, ja que només ha perdut un sol partit, amb 5 victòries i tres empats. Les petites dimensions del municipal fan que la pressió sobre el rival esdevingui un element clau per encarrilar els partits, amb una afició molt entusiasta.
El Santboià que ve de perdre a Cornellà per un 3-0 molt dur pels mèrits dels d´Alberto Fernández, ja estàn de nou a un punt del descens. Sumen 18 i tenen al Gavà amb 17 molt a prop, que per cert serà el proper rival del Santboià al Municipal Joan Baptista Milà. 
És molt possible que el tècnic faci canvis, i tornin jugadors com Dani Iglesias ó Javi Calvo en defensa. En el migcamp, podría tornar a jugar el polivalent Kevin i és possible l´entrada de l´històric, Javi Heredia. En la davantera, és un camp propici pel joc físic d´Eloi Fontanella i l´habilitat de Jordi Martínez i Pedro. 
En fí, partit a on als locals volen acabar l´any entre els quatre primers, i un visitant que necessita sumar la victòria per tancar la 1ª volta més a prop de la zona mitja.






Bones Festes a tothom.
Jaume Rollán i Ferrer (Grup Penya Serol Santboià).

No hay comentarios:

Publicar un comentario