domingo, diciembre 15, 2013

JORNADA 17 LA PREVIA U.E CORNELLA Vs F.C.SANTBOIÁ

Foto Fc Santboiá (Placheria Portero Fc Santboiá)
Avui, 17h, al Nou Municipal de Cornellà, el derby més històric del Baix Llobregat. 
Després d´encaixar la temporada passada un 4-O, el Santboià voldrà donar una alegría als molts aficionats que sempre és desplaçen per seguir el derby de la màxima entre Cornellà i Santboià.
Els locals entrenats per Jordi Roger estàn fent una temporada un pel irregular. Tot i així, ha manca de tres partits per finalitzar la primera volta, són setens a 3 punts del quart classificat. Sumen un total de 27 punts. 
Els "verds" tenen les baixes per sanció de José Bermúdez i Cazorla i per lesió a Didi i Israel Delgado. També, l´internacional Juvenal que va estar amb Guinea podría no ser a l´onze inicial. 
Els d´Alberto Fernández, que venen de guanyar al Masnou per 4-0, ja sumen 18 punts i miren cap amunt. Retornen Miki Massana i Alberto Manga, i és baixa el central Dani Iglesias. Així doncs, Kevin podría fer parella a l´eix de la defensa amb Jerson Bosch, i entrar Massana per Heredia i Manga ocupar el lloc que deixa a migcamp, Kevin. En punta, és difícil, però és lògic que Jordi Martínez faci de davanter centre i deixi d´entrada a Eloi a la banqueta. 
En fí, partit destacat de la jornada entre dos dels equips cridats a jugar la lligueta de la promoció d´ascens a 2ªB, i que amb el nivell d´ambdós equips és molt possible veure un bon espectacle futbolistic i l´igualtat sembla evident, tot i que el Cornellà suma 9 punts més que els visitants.

Jaume Rollán



Foto Fc Santboiá (Kevin )

No hay comentarios:

Publicar un comentario