domingo, diciembre 01, 2013

JORNADA 16 , LA PREVIA SANTBOIÁ Vs MASNOU

En el Municipal Joan Baptista MIlà de Sant Boi, a
Daniel Valero(Peque) Ex-Santboiá
les 12h del matí, duel entre el Santboià i el Masnou.

Els locals, que venen de perdre per 3-1 a Terrassa, han perdut la condició d´imbatibilitat de les darreres jornades, i ara compten amb 15 punts, a un sol del descens a 1ª Catalana. Tant a casa enfront la Rapitenca com a Terrassa, l´equip ha baixat el nivell, sobretot en defensa i el joc no ha estat del tot fluit. 
Per aquest partit, dues baixes per sanció molt importants en els locals. El pivot defenisu, Miki Massana, i el mitjà punta, Alberto Manga. Si tornarà Pedro i Àlex, aquest darrer pot donar més solidesa a la defensa al tornar al sistema clàssic i no haver de posar a Javi Calvo de lateral. 
Amb les baixes de dos migcampistes, és molt possible el retorn de Kevin al migcamp, i l´entrada d´Àlex Fernández. 
Els del Maresme, dirigits pel mític tècnic, Miguel López, 7 anys al Santboià en dues ètapes, estàn fent una gran temporada per sobre del que és podia esperar d´un equip tant modest en tots els sentits. Amb 20 punts, són setens, i varen guanyar diumenge al Cornellà per 2-0. 
Tenen la baixa per lesió de Fran Ochoa i per sanció de Dani Fernández I Moya. Retorna a l´equip un jugador molt estimat a Sant Boi, membre de l´equip titular de l´ascens a 2ªB, Daniel Valero Pérez, més conegut com Peque. 
Miguel López cal recordar que va pujar l´equip a 3ª i va fer la promoció de l´any del Centenari, sent el.liminat en segona ronda pel València-Mestalla de Guaita i Jordi Alba entre altres. 
També va començar la temporada passada amb el Santboià, i després de fer una notable 1ª volta va ser destituit per diferències amb els jugadors i club. Malgrat tot, Miguel és un mister que estima al Santboià, i que podriem dir que és l´entrenador que ha donat millors resultats al club en la seva darrera decàda, i també un dels millors en la història del Santboià. 
El veterà Peque, un extrem ràpid i amb gol, ja forma part de la història del club. Després de varies temporades, fa tres va assolir ser peça clau de l´equip aleshores entrenat per en Quim Ayats, que va aconseguir per únic cop, fins ara, l´ascens a 2ªB. El gol al Montecillo d´Aranda, encara és recordat pels aficionats del Santboià, i que tot i fallar el quart penal de la tanda a Tudela, Peque és tot un referent i que ja ha passat a ser història viva d´una temporada de somni.
En resum, partit amb cert "morbo" entre un Santboià que ha de guanyar per pujar a la classificació, abans de jugar dos partits complicats com a visitant, a Cornellà i a Nou Barris enfront la Montanyesa, i un Masnou que surt a puntuar i amb l´emprenta de Miguel López és segur que serà un rival complicat per la capacitat de lluita i treball en el camp. 

Jaume Rollán.



Miguel Lopez Ex-Santboia


No hay comentarios:

Publicar un comentario