domingo, noviembre 24, 2013

JORNADA 15 LA PREVIA TERRASSA Vs SANTBOIÁ

Foto(fc.santboiá) A.Fernandez y Cantó
En l´Olímpic de Terrassa, diumenge a les 17h, partit entre dos grans del fútbol català. L´històric Terrassa, fundat al 1906, i ara com a SAE, i el Santboià de 1908.
Els locals entrenats per Miki Carrillo, són quarts classificats amb 24 punts. És a dir ocupen plaça de promoció d´ascens tot i que en els darrers partits s´han deixat forçes punts. Cal recordar que diumenge, varen perdre a Cornellà, 2-1, després d´anara guanyant per 0-1. 
Tenen baixes per sanció i per lessió, però el jugador "franquicia", Pedro Garcia, un dels grans golejadors del fútbol català de la darrera decàda, és sense dubte, la més important. Pedro, que va fer la segona volta amb el Santboià, la temporada passada, té una lessió de llarga durada. 
Tot i així, el Terrassa té un potèncial espectacular i els que juguin segur que faran un paper molt bo.
Els visitants, són l´equip "invictus" en els darrers sis partits. Tenen 15 punts, però han sumat 14 en els darrers 6 partits de lliga. Venen d´un mal resultat, empat amb la Rapitenca al Municipal de Sant Boi. 
La sanció de Pedro és clau en el posicionament dels jugadors d´atac. Així Alberto Fernández té varies opcions, però la més normal sería fer jugar a Manga com a fals punta, i donar entrada a dos extrems oberts. 
També en defensa, amb el dubte de Jerson i Àlex, és possible tornar a veure a Kevin com a central i al polivalent Javi Calvo en el lateral. 
Així doncs, gran partit, en principi, entre dos candidats a la promoció d´ascens. El locals ja estàn situats entre els millors i el Santboià ha de fer bo la seva millora en el joc que li està donant més victòries. 
En resum, en un estadi de 1ª divisió, avui partit per a gourmets del fútbol català, a on no hi mancarà l´emoció ni l´igualtat que ara hi pot haver amb un Santboià que fa un més i mig era cuer, però que amb l´arribada de Jerson, Massana i Manga ha fet un salt de qualitat.

Jaume Rollàn.




Foto(fc.santboiá)

No hay comentarios:

Publicar un comentario