domingo, noviembre 03, 2013

JORNADA 12 LA PREVIA F.C. SANTBOIÁ & F.C. VILAFRANCA

Aquest diumenge, en el Joan Baptista Milà de Sant Boi, a les 12
FOTO (FC.SANTBOIÁ)
del migdia, partit entre el Santboià i el Vilafranca.

Els locals venen de guanyar tres partits seguits i amb solvència. Així cal recordar que el darrer partit guanyat a casa va ser enfront el Vilafranca (1-0) en el mes de Març de la temporada passada.
L´evolució dels d´Alberto Fernández arrel de la victòria a Vilassar ha estat total. Ara diumenge a Santa Coloma, enfront la Grama, ja van fer un gran partit amb domini absolut del joc i amb un 0-4 que ho diu tot. 
L´encaix de les tres darreres incorporacions, Jerson, Massana i Manga, ha estat clau en que el Santboià controli millor el tempo del partit i així en defensa no és passant ensurts, cal recordar que porten dos partits sense encaixar cap gol, i en atac és un equip letal. 
Ha arribat Albert Yagüe, un davanter centre format a l´Español i que té un curriculum de jugador de molt nivell. Això si cal que agafi la forma i s´adapti al grup.
La dinàmica confirma les espectatives creades i és que el Santboià ha d´arribar abans de la fí de la 1ª volta ha estar entre els millors de la categoría, i en una segona volta que és presenta positiva ja hauría de lluitar per llocs de promoció d´ascens.
De l´onze inicial, pocs canvis ja que a Can Peixauet l´equip va estar notable. L´entrada de Javi Calvo pel lesionat Jerson podría ser la novetat. 
Els penedesencs, han començat molt bé la competició, i ara amb 16 punts ocupen la vuitena plaça. Tot i ser un equip modest han incorporat jugadors interessant com el porter, Marc Ramirez (ex del Santboià), i els veterans Boira i Santi Triguero, que ja ha marcat 6 gols amb el Vilafranca. 
El Vilafranca és un rival fort com a local, però com a visitant baixa força les seves prestacions. Si li sumem la baixa d´Oriol Molins, peça clau del joc en el migcamp, els del Penedès semblen un pel més fluixos. 
En fí, partit en que el Santboià ha d´anar pel poker de victòries i que en principi té un rival de nivell però si els d´Alberto Fernández mantenen el nivells dels darrers partits són un equip molt difícil de derrotar.  

FOTO (FC VILAFRANCA)



Jaume Rollàn i Ferrer

No hay comentarios:

Publicar un comentario