sábado, noviembre 09, 2013

JORNADA 13 LA PREVIA PALAMÓS Vs SANTBOIÁ

KEVIN JUGADO DEL FC SANTTBOIÁ
En el Municipal de Palamós, el degà del fútbol català, el Palamós, fundat l´any 1898, s´enfronta al Santboià.
En horari de tarda, 17h, els locals que són setens amb 18 punts, estàn fent una bona temporada amb un equip de nivell. Els de Jordi Guerrero han confeccionat un grup amb garanties per estar lluitant per l´ascens. En totes les seves linees, els palamosins tenen jugadors d´experiència i bona classe tècnica. Com a referent en punt d´atac, en Javi Revert, ex del Santboià de 2ªB, tot un killer de la vella escola. El porter és el incombustible, Bayona. La baixa més important és la del migcampista Maik, amb greus problemes fisics. 
El Santboià és un equip amb una dinàmica espectacular en els quatre darrers partits, que ha sumat els 12 punts en joc. Tot i que és un desplaçament difícil els d´Alberto Fernández són conscients de que cal aprofitar aquest bon moment per seguir sumant. A la fí, encara manquen partits per acabar la 1ª volta i els de Sant Boi volen estar ben a prop dels 4 primers. 
Per el matx, és baixa el central Javi Calvo per sanció, i és dubte l´altre central, Jerson Bosch. Així doncs, Dani Iglesias podría tenir com a nova parella en l´eix de la defensa a Kevin, que ha estat entrenant en aquesta posició i amb bona nota. De la resta de l´onze, doncs pocs ó cap canvi ja que l´equip està en bona linea. 
En resum, partits d´històrics del fútbol català a Palamós, un estadi amb gespa natural que és propici les darreres temporades pels interessos dels del Baix Llobregat. 
 
 
Jaume Rollàn i Ferrer. (Grup Penya Serol Santboià)

No hay comentarios:

Publicar un comentario