domingo, noviembre 17, 2013

JORNADA 14 LA PREVIA SANTBOIÁ & RAPITENCA

Foto (fc.Santboiá) Javi Calvo
Avui, a les 12h, en el Municipal Joan Baptista Milà, partit de la jornada 14, entre el Santboià i la Rapitenca.
Els locals, que ja porten 5 partits sense perdre, varen sumar un gran punt diumenge a Palamós, a on a la fí de la primera part perdien per 2-0. Així, després de 4 triomfs cal afegir el punt de Palamós. Els d´Alberto Fernández tenen 14 punts i tot fa sembla que l´equip anirà pujant a la classificació. 
Per aquest partit és baixa el sancionat Libo. Així doncs és possible que Kevin passi a jugar al migcamp i Javi Calvo ó Jerson actuin de centrals acompanyant a Dani Iglesias que està fent una gran temporada. 
Cal tenir en compte l´estat del terreny de joc amb les darreres plujes fortes. Si està ràpid molt millor pel joc del Santboià, ara bé com hi hagin tolls, els visitants tenen l´aventatge d´alentir el joc i fer-lo més dur si cal.
Els de la Ràpita, entrenats pel visceral Antoni Teixidó, venen amb baixes i sancionats. Tenen com el Santboià, 14 punts, i en el darrer partit varen perdre a casa enfront el Cornellà (1-2). 
La situació dels tarragonins és la normal en un equip molt modest i sense figures, fent un bloc molt compacte i amb un fútbol directe en atac. Històricament la Rapitenca fa un fútbol de curtes transicions i amb defenses contundents alhora de marcar als contraris. 
En resum, si el camp està en bones condicions, els locals són clars favorits a guanyar amb certa comoditat seguint la dinàmica dels darrers partits. Ara bé, la Rapitenca sempre és un visitant incomode que no deixa jugar i pràctica un fútbol de contacte permanent. 

Jaume Rollán i Ferrer



Foto(fc.Santboiá) Raul

No hay comentarios:

Publicar un comentario