domingo, enero 12, 2014

JORNADA 20 LA PREVIA F.C.SANTBOIÁ Vs U.E.CASTELLDEFELS

A.Fernandez.(Fotot,FC.Santboiá)
Inici de la segona volta amb un altre derby comarcal. S´enfronten en en Joan Baptista Milà de Sant Boi, el Santboià i el Castelldefels, a les 12h del migdia.
Amb el record del primer partit de lliga, 2-2 als Canyars, ambdós equips van tenir un inici molt fluix de campionat. Ara tampoc és troben en un bon moment, però manca tota una volta per esmenar una primera decebedora.
Els locals, que varen guanyar un partit surrealista amb el Gavà, 4-3, després d´anar 3-0 a la fí de la 1ª part, porten des de el mes d´Octubre sense perdre al Municipal. Va ser el Rubí que va guanyar per 2-3. 
L´equip d´Alberto Fernández és el quinzè classificat amb 21 punts, i ´hauría de fer valer el factor camp per guanyar a un Castelldefels que és un conjunt fort com a visitant.
Per aquest partit el tècnic local no pot comptar amb el sancionat Javi Heredia i no estàn a la convocatoria jugadors, en principi titulars, com Alberto Manga i Joan Luque. Així és molt possible que l´equip canvii poc del que va guanyar al gavanencs. El dubte, com quasi sempre, a la porteria i la possible entrada de Pedro Bravo en l´onze inicial. 
Cal assenyalar el potencial golejador del Santboià que compensa en ser un dels equips més golejats. 
El Castelldefels, ara entrenat per Lluís Albesa, és disetè a la classificació amb 19 punts. Els visitants que estàn patint molt la crisi econòmica amb la marxa de jugadors i el mateix tècnic, Dani Fernández, tenen un bloc molt compacte. 
Els visitants tenen una gran estadistica en les sortides, ja que després de perdre a Ascó, fa tres mesos per 1-0, han guanyat a Vilassar, Gramanet i Palamós, i han empatat als difícils camps del Terrassa i Cornellà. Així dels deu partits que han jugat fora dels Canyars, només n´han perdut tres. 
És un equip que fa pocs gols i no és del més golejats del grup. 
Per aquest partit, el golejador Cervantes és una baixa important per sanció. 
En fí, demà partit molt igualat entre un bon local en els darrers partits i un millor visitant com és el Castelldefels. 

Els d´Alberto Fernández han de mirar el calendari més immediat ja que tenen tres desplaçaments claus com són al camp del lider, l´Europa, Manlleu i Figueres. Si volen entrar a la zona noble, cladrà començar amb empenta des de l´inici de la segona volta i per això una victòria enfront als "mariners" és del tot fonamental per assolir fites superiors. 

Foto FC.Santboiá


Jaume Rollàn i Ferrer.
Penya Grup Serol Santboià

No hay comentarios:

Publicar un comentario