domingo, enero 19, 2014

JORNADA 21 LA PREVIA C.E.EUROPA & F.C.SANTBOIÁ

En el Nou Sardenya, a les 12h del migdia, partit
Rafa Leva (foto Penya Serol Santboiá)
entre dos històrics ì centenaris equips del fútbol català, Europa i Santboià.

Els locals, entrenats per Pedro Dólera, són els liders del campionat. Porten un total de 42 punts, amb unes estadistiques sensacionals. A nivell global un gran equip golejador, 32 gols a favor, i el menys golejat amb 14 gols en contra. Javi Sánchez, amb 11 gols és el pichichi de l´equip i segon de 3ª per sota del osonenc del Manlleu, Manel Sala. El mític ex-del Santboià, Rafa Leva és el porter menys golejat i té una mitjana de 0,69 gols per partit.
Per aquest partit, els de Dólera tenen la baixa per sanció de Ramon Rovira, però el mister ja pot comptar amb dues noves incorporacions com són les d´Albert Vivó i Cuadras. 
Els visitants entrenat per Alberto Fernández tenen 22 punts i estàn cinc per sobre del descens. Amb una primera volta molt irregular, un equip fet per estar al mateix nivell que l´Europa, haurà de remar per mantenir la categoría. 
Pedro Dolera (Foto Ara.cat)

La pèsima noticia de la retirada de Jordi Martínez ha de ser un nou inconvenient per un mister que no acaba de trobar l´onze ideal i que també té a Miki Massana i Alberto Manga en les convocatories AFE per cercar un equip de millor entitat. Aixi doncs, l´ambient al Santboià no és el millor per enfrontar-se a un gran lider com és l´Europa.
Per tot això, és impossible esbrinar un onze inicial pel matx, però tot porta a pensar que no hi haurien d´haver molts canvis amb el que va sortir d´inici al diumenge enfront el Castelldefels. Si a la davantera, a on Jordi Martínez ja no jugarà, i és molt possible l´entrada dels dos extrems, Pedro i Pedro Bilbao, com va passar a l´inici del segon temps, diumenge. 
En fí, un partit d´històrics descafeinat que té un clar favorit com és l´Europa i un Santboià que sortirà ha donar la sorpresa de com a mínim sumar un empat balsàmic per donar anims i jugar diumenge vinent enfront un rival directe com el Cerdanyola amb l´intenció de guanyar per fer bo el punt que a priori podria sumar a Gràcia. 



Heredia (Foto Angel Guerra)


Jaume Rollàn i Ferrer. 
Grup Penya Serol Santboià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario