domingo, octubre 20, 2013

JORNADA 10 LA PREVIA F.C.SANTBOIÁ Vs SANFELIUENC C.F.

En el Joan Baptista Mila de Sant Boi, partit de 3ª entre Santboia i Santfeliuenc. 
Tot i ser dos historics del fútbol catala, el Santfeliuenc és el club més antic del Baix Llobregat al ser fundat al 1905, mai s´han enfrontat a 3ª, i és que el Santfe sempre ha estat un club modest en categories inferiors. 
El Santboia per fí va guanyar a Vilassar, 25 partits després del darrer, i ara suma 4 punts. Bona imatge al Xevi Ramon amb dos golassos de Alex Fernández i Alberto Manga. 
El tecnic, Alberto Fernández és logic que no varii massa l´onze inicial ja que amb l´entrada dels reforços, Jerson, Miki Massana i Manga, l´equip va mostrar més potencial com a grup.
El Santfeliuenc arriba a Sant Boi amb 16 punts i és un dels equips revelació de la temporada. Sense fer mots canvis amb l´equip de 1ª Catalana, els d´Andrés González i Jacobo com a misters han fet incorporacions puntuals pero la columna vertebral és la continuitat del bloc de l´ascens. Ha tornat Alex Bolaños, un jugador clau en el migamp. 
Si res no canvia, s´espera un bon partit entre un Santboia que hauría de fer bona la victoria a Vilassar i un Santfeliuenc amb només tres derrotes i que és fort en defensa. 



Jaume Rollán i Ferrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario