domingo, octubre 06, 2013

JORNADA 8 LA PREVIA SANTBOIA Vs RUBI

Aquest diumenge en el Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi, partit de la vuitena jornada entre Santboià i Rubí, en l´horari habitual de les dotze del migdia.
Dues dinàmiques oposades, amb un Rubí que és una de les sorpreses agradables del campionat, que és troba en segona posició de la Lliga, enfront un Santboià cuer.
Els vallesencs, només han perdut un partit, i en el derby a casa enfront el Terrassa, amb dos penals de l´ex del Santboià, Pedro Garcia. Sumen un total de 16 punts, amb 15 gols a favor (màxim golejador de la categoría) i només 5 rebuts.
Els ex d´Alberto Fernández, actual tècnic del Santboià, tenen també a Ernest Forgas com a màxim golejador amb 6 dianes.
Un equip humil però que està fent un inici bonissim, i que compte com a porter a l´ex del Santboià, Segovia, una assegurança sota pals.

Els locals, tenen l´inici més dolent en tota la història del club en no haver guanyat cap partit en set jornades. També cal destacar dues dades molt negatives. Des de Febrer que no guanyen un partit com a local, va ser enfront el Vilafranca (1-0). I el darrer partit guanyat al 17 de Març a Vic. Des de aleshores ni en partits oficials, ni amistosos ni pretemporada, cap triomf.
Són dades per estar preocupats, i molt. Així el director tècnic, Quim Ayats, ha mogut fitxa, i el club ha incorporat am Jerson Bosch, defensa, al pivot defensiu, Miki Massana i el mitja punta, Alberto Manga, per donar un tomb total a la situació. 

Aixi pel partit enfront al sorprenent Rubí, el Santboià podría fer jugar a Massana i una estona a Alberto Manga. Seràn baixa, el defensa Àlex Fernández i el davanter, Eloi Fontanella, tots dos expulsat a Ascó.
L´onze inicial pot tenir l´entrada del recuperat Javi Calvo, com a lateral per cobrir la baixa d´Àlex. La resta de l´ equip és una incognita ja que fins l´ escalfament previ al partit, Alberto Fernández podría fer alguna modificació. Els dubtes més grans ara són el migcamp, amb l´arribada dels darrers reforços.

En fí, test quasi bé final per un Santboià amb un inici de campionat deplorable i que ha de guanyar per sumar tres punts balsàmics. L´equip està amb molta ansietat però és cert que també president, directius, socis i aficionats no veuen la forma de sortir d´aquest malson

Jaume Rollàn i Ferrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario