sábado, octubre 12, 2013

JORNADA 9 LA PREVIA , VILASSAR DE MAR & SANTBOIÁ

Jose Garcia Ex-Santboiá Foto(Angel Guerra)
Aquest diumenge, a les 12h del matí, en el Xevi Ramon, partit de la vuitena jornada de Lliga que enfronta el Vilassar i el Santboià.
Els locals, entrenats per Toni Fuentes, només tenen 6 punts i han guanyat un sol partit. Els maresmenys que han format un equip per mantener la categoría, tenen com a gran novetat l´incorporació del central Jose, ex del Santboià i jugador clau de l´ascens a 2ªB.
Els d´Alberto Fernández venen de no coneixer la victòria, això que diumenge a la fí de la primera part, anaven 2-0 enfront el segon classificat, el Rubí. A la fí, i amb força sort, els vallesencs és van endur de forma sorprenent els tres punts.
El central, Oriol "Uri" Serra deixa el club per motius laborals i ha fixtat pel Cerdanyola del Vallès. Així ara el nou fixatge Jerson Bosch ha de afagar protagonisme de forma immediata.
Els visitants, que sumen 25 partits sense guanyar, tenen l´opció de fer-ho en un camp asequible pel nivel vist en la primera part enfront el Rubí.
De l´onze inicial, doncs en principi Javi Calvo podría tornar a jugar de central i Àlex faría de lateral dret. En el migcamp, doncs el fixe és Miki Massana, que va fer molt bon partit diumenge passat, i en la davantera és on hi han els dubtes.
Alberto Manga podría tenir més minuts i així assistir als puntes amb la seva esquerre "mágica".
En resum, partit entre cuers que han de sumar per no quedar-se en la zona baixa de la 3ª, i nova prova de foc pels santboians que han de guanyar per començar a pujar en la classificació.