domingo, septiembre 29, 2013

JORNADA 7 LA PREVIA F.C.ASCÓ Vs F.C.SANTBOIÁ

En el Municipal de la Ribera d´Ebre (Tarragona), partit entre l´Ascó i el Santboià, a les 12h d´aquest diumenge.
Amb dinàmiques oposades, l´Ascó, si el fútbol fos matemàtica, sería el fàcil guanyador del partit, a priori. Els locals, que compten els seus tres partits com a local com a victories, només van perdre aquets passat diumenge a Cornellà, i de forma polèmica. 
Amb els dos empats com a visitants, els de Miguel Rubio tenen onze punts i en la seva primera temporada a 3ª, són un equip fort i compacte amb una estructura de bloc molt potent, sobretot com a locals. 
Del Santboià, doncs el mateix dels darrers mesos. No guanyen des de el Març i l´equip té el punt aconseguit a Castelldefels en la primera jornada de lliga. Com a visitant dues derrotes a Cerdanyola i la Pobla i sense marcar cap gol. 
Els d´Alberto Fernández tenen el repte de ser més sòlids en defensa i apretar més en el migcamp. És l´únic sistema per deixar la porteria a zero i a les contres aprofita les bandes per servir pilotes en condicions al davanter centre, que aquest diumenge podría ser Eloi Fontanella. Així Jordi Martínez hauría de ser el jugador franquicia que amb més llibertat de moviments doni bones assistències als puntes. 
D´un possible onze inicial, el tècnic recupera a Márquez i ja pot comptar amb Kevin per reforçar el migcamp. 
Aquest partit, que en teoría sería un més, no serà així. Del resultat i sobretot del joc, en cas de no treure res positiu, el club és pot pantejar diferents solucions d´urgència. 
L´evidència és que un equip fet per jugar la promoció està cuer, junt amb la Gramenet, i això és del tot preocupant. 

En fí, un Santboià ple de dubtes i ansietats visitar un dels camps més complicats de la categoría, i tot i ser l´Ascó un nouvingut a la 3ª, és un dels clubs que pot estar entre els primers ja que té un molt bon equip i té el factor camp com una de les premises que li donen una força extra.


Jaume Rollán i Ferrer

No hay comentarios:

Publicar un comentario