sábado, septiembre 07, 2013

JORNADA 3 LA PREVIA CERDANYOLA CF & FC SANTBOIÁ

Aquest diumenge, a les 18h, en el municipal de la
Foto (Cerdanyola FC)
Bóbila de Cerdanyola del Vallès, és jugarà el tercer partit de la lliga.

És un enfrontament inedit entre els dos equips. El Cerdanyola, que ha pujat de 1ª Catalana, s´ha refundat el 2006, i mai ha jugat un partit oficial amb el Santboià. 
Els locals, entrenats per Toni Carrillo, són un club molt modest i que tenen com a gran fite el no perdre la categoria assolida la temporada passada. No tenen grans figures, i per destacar és un bloc compacte i amb molta il.lusió. Noms com el de Jaume Mañosa, ex de l´Europa ó Velillas, davanter que jugava al Jupiter.
En dos partits, han sumat un punt en la 1ª jornada com a locals. En la segona, després d´anar guanyant al Cornellà, 0-2, van perdre per 4-2. És a dir, no han fet un mal inici i volen donar al seus seguidors la 1ª victoria de la seva curta història a 3ª. 

El Santboià, que també té un punt, afronta el partit sense lesionats ni sancionats. Kevin ha rebut l´alta i Jaime ja està a disposició del mister, Alberto Fernández. 
Aquesta setmana és important, ja que hi han tres partits en joc, ja que dimecres és jugarà la quarta jornada. Així, a priori, els santboians han de sumar la seva primera victoria abans de rebre el Manlleu, l´onze de Setembre a les 17h, i anar al Municipal de la Pobla de Mafumet. 
Tot i perdre amb l´Europa, l´equip en els dos partits jugats ha donat bona imatge i aquest partit, amb tot respecte al Cerdanyola, sembla que els visitants ho tenen tot de cara per endur-se els que serien els tres primers punts, la victoria. 
Sobre l´onze inicial, en un principi el tècnic pot optar per fer alguna rotació en tractar-se de jugar 3 partits en set dies, i estar encara el grup en una fase inicial de quasi pretemporada física. 
En resum, un Santboià que és clar favorit té quasi l´obligació de guanyar i així sumar 4 punts, i ficar-se en la zona mitja tot esperant els partits de la Diada, Manlleu, i diumenge, La Pobla.



Jaume Rollan.


CERDANYOLA CAMPO LA BOBILA , COMO LLEGAR , PINCHA AQUI







No hay comentarios:

Publicar un comentario