domingo, septiembre 15, 2013

JORNADA 5 LA PREVIA POBLA DE MAFUMET & SANTBOIÁ

Avui a les 12h, en el Municipal de la Pobla, juguen dos equips amb seriosos problemes a la classificació. Ambdós només tenen un punt dels dotze en joc. 
La Pobla, filial del Nàstic de Tarragona, ha fet un inici molt fluix. De fet al ser un filial, entre dins la normalitat fer un grup guanyador si tens jugadors joves i inexperts a la categoría. Calen uns partits més per intentar cuallar la joventut dins d´un grup difícil com és la 3ª divisió grup 5. 
El Santboià, en canvi, no calen més excuses i sumar un punt és un inici pèsim si tenim en compte que el club ha fet, de nou, una aposta seriosa per estar entre els quatre primers. 
L´equip d´Alberto Fernández té l´obligació de guanyar partits i no caure en el desencís de la 2ª volta de la temporada passada. 
En l´aspecte esportiu, el Santboià no pot comptar amb Àlex Fernández, sancionat, i Kevin, Eloi Fontanella i Pedro, lesionats. 
Tenint en compte les petites dimensions del Municipal, és clau el domini del migcamp. Per això un doble pivot seria el millor pel control de joc i fer passades als puntes i obrir el camp el màxim possible. És un partit a on Jordi Martinez té molt a dir si juga de mitja punta. 
En fí, un partit ´d´urgències, a on el Santboià no pot perdre més punts i els locals, que fan un bon fútbol de toc, tenen l´aventatge alhora de fer un joc directe que sempre no agrada als visitants. 

Jaume Rollàn i Ferrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario