domingo, septiembre 01, 2013

PREVIA JORNADA 2 SANTBOIÁ Vs EUROPA

Avuy, a les 19 h 30m, el Santboià farà el seu debut davant la seva afició enfront l´Europa.
Un clàssic d´equips històrics del fútbol català. Cal recordar que pertany a la segona jornada de la Lliga, del grup cinquè. 
En la primera jornada, l´Europa va guanyar al Cornellà, per un ajustadissim, 2-1. Un matx polèmic amb un penal a favor dels graciencs ja en temps de descompte. 
El Santboià, ara dirigit per Alberto Fernández, va començar empatant als Canyars enfront el Castelldefels. Un partit que els santboians van dominar i tot i anar sempre pel davant en el marcador, a la fí un just repartiment de punts.
L´Europa de Pedro Dólera, manté la base de la temporada passada, és a dir, un equip de molt nivel i que té com a fite repetir, com a mínim, jugar la promoció d´ascens. Té com a fets destacats, la retirada d´un gran jugador, Àlex Delmàs, i l´arribada al club de l´ex del Santboià, Cristian Del Moral. 
El Santboià, que ve de fer una pretemporada irregular, de la mà del secretari tècnic, Quim Ayats, ha fet un bloc quasi bé nou amb incorporacions de jugadors amb experiencia a la categoría i també que han jugat a 2ªB. Dels que varen jugar a Castelldefels, en un principi haurien de repetir en l´onze inicial, si no hi han jugador amb problemas físics ó el mister, Alberto Fernández, vol donar entrada a altres peçes, ja que estem encara en pretemporada i els jugadors no están al seu òptim nivell de preparació física. Del partit amb el Castelldefels, va agradadar tot el bloc, però cal destacar al mig camp a Àlex Fernández i Sergio Urbano en la davantera. 

En resum, bon partit en un principi entre dos dels equips cridats ha estar entre els millors de la categoría, i és que el Santboià 2013-2014, no té res a veure amb aquell equip que va fer una segona volta pésima. 
Moltes raons perquè demà el Municipal del Joan Baptista Milà ofereixi una molt bona entrada i que els socis locals vegin aquest nou projecte que té un perfil il.lusionant i que segur que torna a endollar de nou a uns aficionats que varen patir una temporada per oblidar. 

Jaume Rollan i Ferrer.





FOTO (Pedro Lambea)


No hay comentarios:

Publicar un comentario