sábado, septiembre 21, 2013

JORNADA 6 LA PREVIA SANTBOIÁ Vs FIGUERES

Aquest diumenge, a les 12h, en el Joan Baptista Milà de Sant Boi, partit de la sisena jornada entre dos històrics del fútbol català, Santboià-Figueres. 
L´equip local que porta més de cinc mesos sense guanyar un partit, té el repte de sumar el primer triomf del campionat. I si és un repte perquè la dinàmica és pèsima per un Santboià que suma un sol punt de quinze possibles. 
El conjunt que va conjuntar el director tècnic, Quim Ayats i el entrenador, Alberto Fernández, no està a l´alçada d´un equip fet per estar entre els quatre primers. 
Deaprés de la desfeta a la Pobla és molt possible que el tècnic faci canvis en respecte a l´onze inicial de diumenge passat. També no pot comptar amb Márquez, sancionat i per lesió Javi Calvo, Kevin i Eloi Fontanella. 
Així doncs, és molt viable l´entrada d´Urin Serra com a central i la tornada d´Alex Fernández com a migcampista de creació. En la davantera, els extrems podien ser Aiham i Pedro i el davanter
Guillem Cornella el ex-Santboiá
Torna al Joan Baptista Mila
centre, en Jordi Martínez. 


La U.E. Figueres, en la seva segona temporada a 3ª després del seu pas per l´infern de la regional, compte amb un equip molt semblant al de la temporada anterior. Com a reforç important, el veterà Ivan Cristino que va jugar i va fer l´ascens amb l´Olot. L´eix de l´equip són els internacionals catalans, Pol Compte i sobretot l´ex migcampista del Santboià, Guillem Cornellà.
La Unió ha fet també un començat fluix i només té dues victories, i per tant sis punts. 

En fí, un Santboià amb urgències té un rival difícil per sumar ja la 1ª victoria del campionat i començar a aixecar el vol. Tot el que no sigui els tres punts poden portar a que el director tècnic Quim Ayats i la Junta amb el President al capdavant, hagin de pendre decisions alhora de donar un cop de timó al grup. 

Jaume Rollàn. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario