domingo, marzo 09, 2014

JORNADA 28 LA PREVIA , SANTBOIÁ & VILASSAR DE MAR

En el Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat, a les 12h del migdia, partit entre dos equips necessitats de punts. 
Els locals, que varen perdre a Rubí per 2-1, només sumen 29 punts en 27 jornades de lliga. Estàn en la posició setzena i tenen el descens a tocar. De fet és el Vilassar amb quatre punts menys qui marca la posició de descens directe a Primera Catalana. 
Després de recordar que en el partit jugat al Xevi Ramón, els de Sant Boi van sumar per fí una victòria històrica, doncs feia més de sis mesos que no guanyaven cap partit, ni oficial ni amistós. 
Per aquest partit és baixa el central Dani Iglesias, que va veure dues grogues a Can Rosés. Baixa important d´un dels jugadors més en forma dels locals. 
Tenin en compte el quasi segur descens del Prat, aquests partits que ara venen enfront rivals directes són claus. El primer és el del Vilassar que ve amb la necessitat única de guanyar.
Del possible onze inicial, tota una quimera tenint en compte que el tècnic varia quasi sempre tres ó quatre jugadors amb respecte el darrer partit. El normal sería l´entrada de Javi Calvo a l´eix de la defensa, i deixar el migcamp i la davantera igual, però veient el tarannà del mister això és quasi impossible. 
Els de Toni Carrillo, tenen 25 punts i ara mateix són equip de 1ª Catalana. Diumenge passat després d´anar guanyant tot el partit per 1-0, van patir el gol de l´empat del Cornellà, i de penal, en temps afegit. 
Els del Maresme tenen un equip humil però competitiu i lluitador. Fa un mes i mig, el Vilassar estava a 7 punts de la salvació i en els darrers partits han fet un pas endavant molt important. Tot i així, ho tenen difícil per mantenir-se. Amb 27 gols a favor i 42 en contra, són números que ho diuen tot de la divuitena plaça a la lliga de 3ª. 
Els de Toni Carrillo, tenen sancionants a Fran i Edu i algún jugador amb problemes fisics. Si és segur que els que juguin ho faràn amb el màxim esforç per intentar sumar tres punts balsàmics. 
En fí, partit amb moltes urgències per ambdós equips, això si més pel Vilassar que ha de guanyar i un Santboià que si no vol patir en les darreres jornades faría bé en guanyar als rivals directes com són Vilassar, Santfeliuenc, Gramenet ó Rapitenca. 

Jaume Rollàn i Ferrer. 
Analista tècnic i corresponsal del 9 Esportiu de Catalunya. 
Penya Serol Santboià.



Nota: La setmana passada la prèvia no és va publicar per respecte i condol per la mort d´en Francisco Garrido (DEP). El Sr. Garrido, membre de la Penya Serol, era pare de l´Olga i sogre del President de la Penya, Sergi Roca. Anims i força en aquests moments de tristessa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario