domingo, marzo 23, 2014

JORNADA 30 , LA PREVIA F.C.SANTBOIA Vs U,D,A, GRAMANET


En el Joan Baptista Milà, a les 12 del migdia, el
Santboià rep el cuer, la "Grama". 
Els locals ara ja amb 35 punts, tenen la permanencia a tocar. Els darrers 9 punts del 12 possibles han situat al Santboià en una zona més tranquila de la classificació. Cal recordar la gran victòria dissabte passat al Municipal de les Grasses enfront el Santfeliuenc (0-2). 
Per aquest matx els locals tenen la baixa per lesió de Fali Carmona i la més que possible del migcampista Alberto Manga. Així, l´onze podría ser el mateix que va guanyar a Sant Feliu amb l´entrada de Libo per Manga. 
Tot i que és evident que l´equip era un bloc per lluitar per plaçes de promoció d´ascens, ara encara necesita sumar punts i és que les diferències són curtes i una ensopegada et torna a ficar a la zona de perill. Si el Santboià fa bo els pronòstics i guanya, tindrà a tocar estar un any més a 3ª, això si molt lluny d´haver acomplert amb el previst. 
Els visitants, que són un dels històrics del fútbol català modern, doncs amb la problemática de les darreres temporades i és que la Grama té quasi impossible salvar la categoría i el que és més important, seguir com a club. Els de Can Peixauet poden veure com el club desapareix per culpa d´una dolenta gestió económica i la crisi institucional que ha patit. 
Els colomencs venen a Sant Boi amb dues baixes per sanció. Rios i Daisake no poden jugar per acumulació de targetes grogues. 
Tot i no tenir uns resultats molt dolents, el cert és que el club li costa molt treure punts. Diumenge l´exemple és la derrota a casa enfront el Cornella per un ajustat 1-2. 
La Gramanet només té 11 punts, i per tant presenta unes estadistiques pèsimes. Dos partits guanyats i només 5 empatats. 22 derrotes que deixen l´equip virtualment a 1ª Catalana. És l´equip menys golejador, 17 gols i el que encaixa més gols, un total de 55. 
Amb un grup de jugadors molts joves, els colomencs només poden posar-hi actitud i ganes de lluitar per donar una alegría als seus seguidors incondicionals. 
En l´anada, el Santboià va guanyar per 0-4, i un dels jugadors destacats dels locals, Pedro Bilbao, ara jugarà amb el Santboià, i és que el menut extrem va fitxar pels de Sant Boi setmanes després del partit. Tot el contrari que el veterà Roberto Morales, que va deixar el Santboià en la pretemporada per retorna al seu ex-equp, la Grama. 
En fi, partit que és presenta plàcid per un Santboià que ha millorat en els darrers partits i una Gramanet que sense cap pressió vindrà al Joan Baptista Milà ha intentar sumar per no ser matemàticament equip de 1ª Catalana en breus joranades. 


Jaume Rollàn i Ferrer.
Col.laborador i corresponsal del 9 Esportiu de Catalunya. 
Analista tècnic del Grup Penya Serol Santboià

No hay comentarios:

Publicar un comentario