domingo, abril 06, 2014

JORNADA 32 LA PREVIA F.C.SANTBOIÁ Vs C.F.PALAMÓS

En partit corresponen a la jornada nº 32, s´enfronten al Joan Baptista Milà de Sant Boi, dos
històrics del fútbol català, el Santboià (1908) i el degà del fútbol català, el Palamos (1898). 
En el nou horari d´estiu, el Santboià que amb 36 punts encara continua en zona de perill de descens a 1ª Catalana, té l´oportunitat de sumar tres punts molt importants per segellar el més aviat possible la permanència a la categoría. Després de l´empat a casa amb el cuer, la Gramanet i la derrota a Vilafranca diumenge passat per 1-0, els locals, que tenen sancionat a Libo, no és poden permetre més ensurts. Manquen 7 partits i 21 punts en joc. A priori si els santboians sumen entre 6 i 8 punts han de ser equip de 3ª la propera temporada. 
De l´onze inicial, el tècnic local te el dubte de Dani Iglesias a l´eix de la defensa. Això podría fer que l´andalús Fali Carmona torni com a central, fent parella amb Javi Calvo. També és molt possible el retorn de Pedro, després d´un partit de sanció. 
Els de Palamós, están fent una gran temporada i tenen la promoció a 4 punts. Amb 53 punts, tenen moltes opcions de lluita fins les darreres jornades per entrar entre el quatre primers. Els empordanesos han anat a més, i tot i la derrota diumenge enfront el Cornellà, 1-2, són clars aspirants a una plaça de promoció d´ascens. 
Un bon conjunt en totes les seves linees, amb un balanç ofensiu espectacular, i és que han marcat 54 gols, com el líder, la Montanyesa. 
Javi Revert és el killer de l´equip, i un jugador que va jugar a 2ªB amb el Santboià, sense gens de sort i que va marxa al mercat d´hivern. 
En el partit de la primera volta, ambdós equips van signar taules (2-2), en un molt bon partit que va arrencar amb un 2-0 pels locals a la fí de la primera part. A la segona el Santboià, que aquell día va fer un partidàs, va igualar el matx. 
En fí, partit entre dos equips que en teoría deurien jugar per una plaça de promoció, però que a la pràctica els locals només poden aspirar a salvar un altre temporada molt dolenta i per oblidar, i és que el Santboià és un equip fet per intentar pujar a 2ªB i no està patint per no descendre. 



Jaume Rollàn i Ferrer. 
Grup Penya Serol Santboià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario