domingo, abril 27, 2014

JORNADA35 LA PREVIA C.D. MASNOU Vs F.C. SANTBOIÀ

En la jornada nº 35, en el Municipal de Masnou, partit entre els masnovins i el Santboià, a les 19h.
Miguel Lopez  Foto(F.C.Santboià)

Els locals, entrenats per Miguel López, 7 anys com entrenador del Santboià, són un equip modestissim i que amb 35 punts tenen aspiracions reals de permanència. El tècnic, que torna després de dos partits de suspensió, està donant el màxim d´un planter molt jove amb reforços de jugadors veterans. 
Amb l´empat 1-1 al camp del Cornellà aquest dijous passat, els locals sumen un altre punt i és que al Masnou li costa molt fer gols per la manca de davanters golejadors. 
Per aquest partit clau, els masnovins tenen les baixes per sanció de José García i Aitor González. Això si retorna Rueda un dels jugadors claus del Masnou. 
Els de Sant Boi, ara entrenats per Jaume Bonet, varen perdre enfront el Terrassa per 0-2 i així amb 39 punts no estàn matemàticament salvats. 
I és que el Santboià, un equip fet per jugar la promoció d´ascens, està fent una temporada molt irregular i després de la bona victòria a Sant Carles de la Ràpita en l´estrena de Bonet ara veu com necessita sumar a Masnou de forma obligada, i és que després rep a casa el Cornellà, segon classificat i el lider, la Montanyesa. 
Cal recordar que en el partit de la 1ª volta, el Santboià va gunyar per 4-0 i això sempre és positiu pel gool average. 
De l´onze inicial Javi Calvo sancionat i algún jugador amb problemes físics, però en un principi, el mister visitant podrà comptar amb tots els efectius amb la possible baixa de Libo. 
S´` enfronten dos concepcions de fútbol molt diferents. Els locals aprofitant el factor camp, de mides reduides, faràn un joc directe i en defensa com li agrada a Miguel López, un fútbol de contenció i de que el rival no jugui amb comoditat. El Santboià fidel al seu estil, el bon tracte de la pilota i les transicions defensa-atac. Ara bé, i com s´ha vist en els darrers partits el Santboià, ja amb Alberto Fernández a la banqueta, també mira d´aprofitar l´alçada dels davanters com Eloi Fontanella i Oscar per cercar en faltes i corners el remat de cap. 


En resum, partit molt important per ambdós equips, una mica més pels locals, i una igualtat en la classificació del tot inimaginable al principi de temporada ja que el Masnou si és un equip fet per la permanència, i així ho està lluitant amb molt de mèrit i el Santboià que amb el planter i el pressupost hauría de estar proper ó dins dels quatre primers classificats. 

Jaume Rollàn i Ferrer.
Corresponsal de l´Esportiu i col.laborador tècnic del Grup Penya Serol Santboià

No hay comentarios:

Publicar un comentario