martes, abril 22, 2014

JORNADA 34 LA PREVIA F.C. SANTBOIÁ & F.C. TERRASSA

En la jornada nº 34, diada de Sant Jordi, partit al
Joan Baptista Milà de Sant Boi entre dos centenaris del fútbol català. Aquest dimecres a les 19h el Santboià (1908) rep al Terrassa (1906).
Els locals amb 39 punts veuen la permenència molt a prop. La victoria a Sant Carles de la Ràpita, per 1-2 enfront la Rapitenca, pot ser definitiva. 
El debut a la banqueta de Jaume Bonet va ser del tot positiu en el marcador, tot i que el partit no va resultar fácil amb una segona part igualada que els locals van dominar però sense encert. 
Per aquest matx, el Santboià no pot comptar amb Libo sancionat, i tamb poc amb Alex,Gerard i Marquez  amb problemes físics, i és que també ha estat una Setmana Santa de competició per la selecció catalana que ha comptat amb tres jugadors del Santboià, que per cert ha estat campiona i jugarà a Moldavia la primera fase europea. Així Márquez, Alex Fernández i Pedro Bilbao sumen molts més minuts de joc. 
Pedro Bilbao,David Marquez y Alex Fernandez

El Terrassa, encara té aspiracions per entrar a la promoció d´ ascens tot i perdre el diumenge a l´Olímpic enfront el Cornellà per 1-2. Els de Miki Carrillo estàn a 5 punts de l´Ascó i no depenen d´ells mateixos ja que tenen a Rubí i Palamós per davant d´ells. 
Una temporada molt irregular dels vallesans que tot i sortir d´un principi com a equip per jugar la promoció d´ascens, veu com ho té complicat. 
Les estadistiques del Terrassa són notables, ara bé ha empatat 8 partits i n´ha perdut 9, massa per esta entre els quatre millors del grup. 
Tot i així el partit s´espera igualat ja que el Santboià no té els deures fets i té que sumar punts. La milloria del Vilassar de Mar i del Gavà han de fer que els de Jaume Bonet matemàticament encara necessiten un parell de victòries per segellar un any més a 3ª. 
El Terrassa també ha de sortir a guanyar ja que l´empat el deixaria virtualment fora de la lluita per la quarta plaça que ara marca l´Ascó amb 61 punts. 
Diada de Sant Jordi, partit entre històrics del fútbol català  



Jaume Rollàn i Ferrer.
Grup Penya Serol Santboià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario