sábado, abril 12, 2014

JORNADA 33 LA PREVIA U.E.RAPITENCA & F.C.SANTBOIÁ

Aquest diumenge, a les 12 del migdia en el Municipal de la Devesa, partit clau per ambdós equips amb greus problemas per mantenir la categoría. 
Els locals , entrenats per Teixidó, están amb 28 punts en penúltim lloc de la classificació, i amb unes darreres jornades pèsimes en quan a resultats. De fet la Rapitenca només ha guanyat 6 partits i és un equip molt poc golejador, només 28 gols, i que em rep molts, un total de 59. 
La dinámica és de equip de 1ª Catalana, ja que en les darreres jornades ha vist com jugadors importants deixaven l´equip. El més significatiu, el comiat del fill de l´entrenador, Raül Teixidó que ha fitxat pel Jesús i Maria, cuer de 1ª Catalana. 
Els visitants, que aquesta setmana han cesat a Alberto Fernández i el seu segon, Albert Cantó, tenen com a nou mister a Jaume Bonet. El tècnic de Valls, en un principi només dirigirà aquests darrers 6 partits de lliga. 
Jaume Bonet

Jaume Bonet que té molta experiència a 2ªB, amb Nàstic, Reus, Sabadell i Gavà, portava uns quatre anys desvinculat del món del fútbol més actiu. En Bonet ja fa mesos que estava en l´agenda del Santboià per substituir a un Alberto Fernández que deixa el club amb només 9 victories amb 32 jornades i un total de 36 punts. 
Per aquest partit clau pel Santboià, és de calaix que el director tècnic, Quim Ayats será qui donarà consell a Jaume Bonet alhora de fer l´onze inicial. 
El Santboià ha de guanyar si ó si a Sant Carles si no vol patir més del compte per certificar la permanencia, i és que els rivals directes també tenen compromisos difícils. Així el Masnou juga a casa del líder, la Montanyesa, el Cerdanyola a les Grasses enfront el Santfeliuenc ó el Gavà va a Palamós. 
Aquesta jornada nº33 és vital per ambdós equips. La Rapitenca si no guanya será quasi bé equip de 1ª Catalana i el Santboià necessita els tres punts per trencar una dinámica de tres partits sense guanyar i sense marca un gol. 
De l´onze inicial, el tándem Ayats-Bonet doncs poden comptar de nou amb Libo i el més que posible retorn del capità i central, Dani Iglesias. En atac, Pedro Bilbao, que diumenge no va anar convocat, podría entrar com a extrem en detriment de Raul. 
Cal recordar que la propera jornada, la nº 34 és jugarà el dimecres 23, día de Sant Jordi enfront el Terrassa en un horari que encara no és segur, i és que per Setmana Santa la selección catalana amateur té competició oficial. 
En resum, un Santboià que estrena mister, ha de guanyar a una Rapitenca en "caiguda lliure" i que té com a gran suport un públic molt entusiasta i que sempre anima. També és un camp a on és difícil sempre guanyar i que els locals donen sempre el màxim amb un fútbol directe i sempre amb un to defensiu molt intens, sempre de la mà d´un tècnic exigent i metòdic, en Teixidó. 


Jaume Rollàn i Ferrer.
Grup Penya Serol Santboià

No hay comentarios:

Publicar un comentario