jueves, mayo 01, 2014

JORNADA 36 LA PREVIA F.C. SANTBOIÀ Vs U.D. CORNELLA

Aquest dijous, a les 18h, derby clàssic entre
Dani Iglesias ( http://gallardophoto.com/)
Santboià i Cornellà. 

El partit és el de la jornada nº 36, és a dir que manquen tres jornades per acabar la competició regular. 
Els derbys entre aquests dos equips sempre són intensos i especials, i aquest té un cert "morbo" ja que ambdós equips lluiten per fites diferents. Els locals per fer un pas cap a la permanencia i els visitants per intentar cert campió de 3ª. 
Els de Jaume Bonet van patir una derrota greu a Masnou, que acosta encara més els equips de la part baixa. El Santboià que és va avançar amb gol de Pedro Bilbao va veure com els masnovins feien dos gols i deixaven molt tocats als de Bonet. 
No cal dir que l´arbitratge va ser pèsim i que no només va condicionar el resultat final si no també aquest derby enfront el Cornellà. I és que el Santboià només disposa de 14 jugadors del planter, ja que als lesionats cal sumar als sancionat Sergio Noche (3 partits), Cristian Valle (dos partits) i Alex Fernández i Eloi Fontanella amb un partit. 
Amb 39 punts el Santboià necesita sumar enfront el Cornellà si no vol perdre l´aventatge de dependre d´ell mateix com fins ara. 
El Cornellà, entrenat per Jordi Roger, és un dels millors equips de la categoría i lluitarà fins la darrera jornada per ser campió de grup i així tenir una promoció més fácil. 
Els visitants també tenen les baixes per sanció de Martí Tàpia, dos partits i del pichichi Óscar Muñoz amb un. 
Kevin Sanchez i Alex Fernandez ( http://gallardophoto.com/ )

Els de Jordi Roger han sumat dos empats seguits i això els ha deixat fora del liderat provisional. Amb 66 punts están a un punt del sorprenent líder, la Montanyesa, que diumenge va empatar a Nou Barris amb el propi Cornellà. 
Amb un planter de luxe, el Cornellà és l´equip de 3ª que més partits ha guanyat, un total de 20. 
La preocupació a Sant Boi per un possible descens a 1ª Catalana està fent que la Junta Directiva hagi reaccionat positivament i així per aquest partit els santboians tenen l´entrada de franc sempre que ho acreditin amb el DNI. 
Cal recordar que aquest diumenge el Santboià rep al teòric líder, la Montanyesa, també al Joan Baptista Milà, a les 12h com marca la FCF. 
En resum, derby dels derbys, i aquest comp amb urgències molts dispars. Els locals s´han complicat la permanencia i ara han de com a mínim empatar per tenir opcions reals de no dependre de tercers equips ó ascensos i descensos compensats i el Cornellà, després de sumar només dos punts dels darrers 6 en joc, vindrà amb ´l´intenció de guanyar per ser líder ó seguir molt a prop de ser-ho, i tot plegat amb un Santboià que farà un equip amb garanties però molt condicionats per les lesions i sobretot per le sancions a jugadors claus en l´esquema de Jaume Bonet. 


Jaume Rollàn i Ferrer.
Penya Serol Santboià

No hay comentarios:

Publicar un comentario