viernes, mayo 16, 2014

CARTA OBERTA DEL PRESIDENT ALS SOCIS DEL FC SANTBOIÀ

Estimats socis i seguidors,

Ens trobem tots en uns moments tristos pel descens del nostre primer equip, per haver perdut una categoria que al Santboià li correspon per història, per ciutat i per afició. Encara que els meus companys no estan d’acord, jo, com a màxim dirigent de l’entitat, assumeixo la total responsabilitat de la pendent negativa que ha abocat al nostre club a la pèrdua de categoria.

Aquests primers dies són durs, molt durs, per a tots els ens estimem aquest club centenari, però hem d’ assimilar la situació i pensar que aquest pas enrere ens ha de servir per agafar impuls cap endavant. Per a la junta directiva que presideixo us puc ben dir que la decepció ha estat molt gran, però hi ha el clar sentiment d’aixecar de nou el vol. Són moments, per a nosaltres, d’autocrítica, de veure els errors comesos i subsanar-los.
Hem viscut contemporàniament temporades molt gratificants, amb tres promocions d’ascens, l´’última de les quals va culminar en aconseguir la Segona Divisió B, la categoria més alta que ha assolit el nostre club en la seva història. Però, des del descens de Segona B, vàrem entrar en una dinàmica negativa a nivell de resultats i ara hem tocat fons. És un punt d’inflexió. Toca remuntar el vol i retornar al nostre club a categories més adients.
Aquest any posem en marxa un ambiciós projecte esportiu de futbol base. Estic convençut que el futur de l’entitat passa per potenciar el futbol formatiu. Aconseguir un sentiment de club per part dels nostres infants i joves. Els nostre futbol base ha de ser el cor que faci bategar el Santboià.
No us puc prometre que la propera temporada tornarem a Tercera, però si us puc prometre treball, treball i treball. Esperem que el nostre pas per Primera Catalana sigui efímer i serveixi per assentar les bases per créixer com a entitat.
Per això, necessitem més que mai el vostre suport, com sempre heu fet.
Visca el FC Santboià!!




Ramon Andreu ( President Del F.C. Santboià )



No hay comentarios:

Publicar un comentario