domingo, mayo 04, 2014

JORNADA 37 SANTBOIÀ Vs MONTAÑESA

David Marquez
En la penúltima jornada de lliga, en horari unificat de les 12h del migdia, partit entre el Santboià i la revelació de 3ª, la Monta. 
Pedro Bilbao

Els locals, que aquest dijous passat van jugar un gran partit amb el Cornellà, que només la mala sort, 4 pilotes al pals, va fer que el resultat final fos d´empat a un gol. Amb un equip en "quadre", els de Jaume Bonet van ser superiors en tot al Cornellà, i ara sumen 40 punts. 
Per aquest trascendental partit els locals recuperen a Alex Fernández i Eloi Fontanella.
El Santboià que depen d´ell mateix té un petit marge d´un punt enfront Vilassar i Gavà i de dos amb el Masnou, que ara sería equip de 1ª Catalana. 
Tenin en compte els partits que hi han, doncs una victòria local pot donar la permanència matemàtica. El Vilassar rep a un dels equips més en forma, el Rubí. El Gavà té un complicat desplaçament a Cornellà i el Masnou rep al Castelldefels que necessita suma un punt si no vol tenir que arriba a la última jornada amb urgències. 
De l´onze inicial, doncs tal i com va anar dijous, el tècnic Jaume Bonet no hauría de fer modificacions, i en tot cas podría donar entrada a Eloi per Oscar en la punta d´atac. 
Els de Nou Barris, han passat d´anar liders de la categoría ha estar tercers amb 67 punts, a dos de l´Europa, lider, i dos per sobre de l´Ascó, cinquè classificat. 
Els de Manolo González no estàn fent un bon final de campionat, i després d´empatar a casa amb el Cornellà, empat a un, dijous van perdre a Rubí per 1-0.
Pedro Bravo

Així doncs, després d´anar tota la temporada en zona de promoció, i quasi sempre com a lider, poden veure perilla la posició de privilegi si perden al Joan Baptista Milà de Sant Boi.
El campionat de la Monta és impressionant ja que té molt mèrit amb un grup de jugadors bons però sense cap figura de renom. La Montañesa és un equip molt humil i que fa de l´esforç i de la lluita el seu valor més fort, i té com a base el fortí del Municipal de Nou Barris a on és un equip molt difícil de guanyar. L´exemple el mateix Santboià, que va veure com la Monta, com és conegut popularment el club, li va aixecar un 0-1 per acabar guanyant 2-1 en la 1ª volta. 
Quan juga com a visitant, la Montañesa baixa força el seu nivell, però amb l´ajut de l´afició, i més concretament la Peña Hueco, i l´intensitat dels seus jugadors, fan que sumin els punts necessaris per estar lluitant per jugar una promoció merescuda. 
El Santboià, per donar caliu a les grades, torna a deixar entrar de franc als residents a Sant Boi que presentin el seu DNI. 
En fí, partit molt interessant entre dos equips que al principi de temporada tenien que lluitar per tot el contrari que estàn fent, i és que la Montañesa era un dels clubs per evitar el descens a Catalana i el Santboià estava cridat a lluitar per estar entre els quatre primers. 


Jaume Rollàn i Ferrer.
Grup Penya Serol Santboià

No hay comentarios:

Publicar un comentario