viernes, noviembre 02, 2012

LA PREVIA OLOT - SANTBOIÁ PER JAUME ROLLAN

Aquest diumenge, 16h 30m, partit entre dos dels millors equips de la categoría de 3ª. Un Olot imbatut què entrenat per Rodri, ex jugador del Santboià, està fent un començament de campionat excel.lent. Un equip molt compacte i què té com a referència atacant a Carlitos amb vuit gols. Aquest ex- del Terrassa és el "pichichi" i molt perillós en qualsevol pilota perduda i amb segones jugades. Amb un camp de gespa natural, l´Olot què va pujar la temporada passada a 3ª, té un públic molt fidel què omple l´estadi municipal.
Foto(F.C.Santboia)
Els de Miguel López, què ja van guanyar fa tres quatre mesos, en els darrers partits de la temporada passada, tenen un repte molt potent. Com a equip en zona de promoció, quart classificat, els vermells han de sumar per no veure com Cornellà i Olot aixemplen la seva aventatge. Els del Baix Llobregat tenen l´esperança de repetir l`èxit de fa uns mesos però són conscients del fort inici dels garrotxins.
Els santboians és molt possible què segueixin amb l´equip base, amb l´encert de jugar amb Reyes de punta i posar en Jordi Martínez un pel més enrere. El què si és segur què coneixent al mister santboià, l´equip començarà amb precaucions i mirarà de no cometre errades en defensa què posin als locals amb aventatge.
En resum, un partit entre dos equips grans, i tots esperem veuren un bon espectacle esportiu i què l´afició visitant, sempre ben recolçada per un bon nombre d´aficionats, vegi de nou la victoria dels seus. Cal recordar què el club posa a la disposició del soci i aficionat l´autocar a un preu força econòmic, 10 euros pel viatge a Olot.


No hay comentarios:

Publicar un comentario