sábado, noviembre 24, 2012

PREVIA , F.C. SANTBOIA - U.E.RAPITENCA


Foto (Penya Serol) Isaac
Aquest diumenge, tornant a l´horari d´hivern, 12h, jugant Santboià i Rapitenca. Ara mateix amb 17 punts ambdós equips però amb aspiracions diferents. La Rapitenca d´Antoni Teixidó ha pujat aquesta temporada i està oferint bones prestacions. El Santboià sempre se li ha de demanar està el més amunt possible, i ara després de no guanyar a Olot, Pobla de Mafumet i Europa, perd l´estela dels quatre primers. Per tant, als de Miguel López només els hi val una victoria. La setmana ha estat crispada al club vermell, i amb la marxa d´Ivan Díaz i l´assemblea extraordinaria de socis, pel tema de la multa, el president Ramon Andreu està molt preocupat pel futur de l´equip ja què el projecte és la promoció com a mínim.
La Rapitenca vindrà sense cap pressió, i així amb el seu fútbol de potència mirarant de treure profit de les jugades d´estrategia. Callarisa és el jove davanter golejador i és perd el partit el defensa David López per sanció.
El Santboià l´onze inicial és una incognita total, i per tant haurem d´esperar a coneixer les alineacions, però coneixent el mister les sorpreses poden ser importants d´entrada, no descarten què alguns dels fixes és quedin fora de l´equip. En resum, diumenge de fútbol al Joan Baptista Milà, i tres punts què els locals haurien de guanyar amb certa comoditat.


(Prèvia de Jaume Rollan pels amics de la Penya Serol Santboià.)



No hay comentarios:

Publicar un comentario