sábado, noviembre 10, 2012

LA PREVIA / SANTBOIÁ - POBLA DE MAFUMET/

Marc Ramirez
Avui és juga, a partir de les 18h, un interessant partit entre dos dels millors equips de la categoría. En totes les taveses, són dos dels clubs què han d´estar lluitant per jugar la promoció d´ascens. De fet els dos ja tenen experiència en fer-la. La Pobla, filial del Nàstic, viu una situación força inhabitual, ja què l´equip de Tarragona és troba en situació de descens a 3ª, i com ja sabem no poden compartir categoría. Ja la temporada passada, la Pobla va fer una promoció testimonial ja què amb el descens del Nàstic no podien pujar a 2ªB. Ara els hi pot passar quelcom semblant. Com a filial, tenen un equip jove però també recolçat per algú veterà per donar-li més pes a l´equip.
El Santboià, amb la baixa de Jonathan Collado per sanció i Javi Calvo per lesió, ve de fer un partidàs a Olot, què només el resultat no va deixar contents als vermells. Miguel López, sempre imprevisible, podría tornar a l´onze tipus amb l´entrada de Iván Díaz y Del Moral.
Bé doncs, després de la presentació de totes les categoríes del Santboià, ahir divendres, per cert molt lluida, ara tocar sumar tres punts enfront una Pobla què com a visitant perd potència i amb les mides grans del Joan Baptista Milà poden ser un handicap pel seu joc de control i de tècnica.
                         

 (Jaume Rollan i Ferrer)

No hay comentarios:

Publicar un comentario