viernes, noviembre 16, 2012

PREVIA CEEUROPA - F.C. SANTBOIÁ



Foto (Penya Serol) Rafa Leva.

 
Aquest diumenge, partit d´històrics al Nou Sardenya. S´enfronten l´Europa i el Santboià, un clàssic centenari. És sempre un plaer veure com dos equips de tant prestigi poden jugar un dels millors partits de la temporada. Els locals de Pedro Dólera, porten una línea excel.lent, i a casa no han perdut cap partit, amb tres victories i dos empats. Amb la presència del mític Rafa Leva a la porteria, Dólera no té baixes per aquest matx.
El Santboià de Miguel López, només ha sumat un punt dels 6 possibles, i és troba fora dels jocs de promoció, però molt proper. També, en principi, compte amb tot el planter i és molt possible què López repeteixi l´onze d´inici amb la Pobla.
Un Santboià què a nivell institucional està pendent d´una reunió extraordinari de socis per valorar la desorbitada multa posada per organs de Treball i Seguretat Social. Delicada situació, què en teoría no hauría d´afectar en l´aspecte merament esportiu.
En resum, partit "masters" entre dos dels màxims candidats a fer la promoció d´ascens a 2ªB. En el Nou Sardenya, l´ambient està més què assegurat ja què ambdós equips tenen una afició fidel què tenen en el calendari aquest partit com a bàsic per fer pinya i animar als seus.

Prèvia de Jaume Rollan per la Penya Serol Santboià



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario